Csak szerintem bizarr ez?
Már jó pár éve elköltöztem a szüleimtől. Anyukámmal tartottam a kapcsolatot online. Időközben eljegyzett barátom és összeházasodtunk, vettünk 2 kocsit, elindítottam a vállalkozásomat, férjem vezető lett. Szóval minden szépen haladt az életünkben. Anyukámékat meg akartuk látogatni, aztán csak pislogtunk, hogy nem kíváncsiak ránk. Meg, hogy írassam át a lakcímet. Folytattuk a beszélgetést online. Mondtuk nekik, hogy venni fogunk saját lakást, és az volt a válasz, hogy jajj nem tudnátok férjed szüleinél lakni??? Wtf? Szóval gondolom nem hiszik el, hogy van rá pénzünk.
Na, aztán tesóm ledoktorált, és gratuláltam neki. Onnantól kezdve tiltott anyukám. Xd
Nem nagyon értem mi értelme a tiltásnak, mi változik akkor az életünkben. Ha annyira irigy lennék tesómra meg minden, akkor nem azon múlik, hogy tilt-e anyukám vagy sem, hisz kiderült a doktorija. Minden esetre kíváncsi lennék, hogy mi járhat a fejükben. Hogy férjes asszonyként saját lakással hazaköltözöm, vagy mi? Anyukaként úgy akarja leélni az életét, hogy egyik gyerekére nem kíváncsi? Bizarr minden esetre és nem áll össze a kép, hogy a tiltással mi volt a cél. Egyébként nővérem eléggé manipulálja őket, lehet miatta tiltott le. De neki se értem mi a célja vele. Kb. Arra lehet gondolni, hogy az örökséget magának akarja.
😂 igen. Biztos én tévedek, és benned szemernyi féltékenység sincs. Azért magyarázkodsz!
Kevesebbnek te érzed magad ettől. Hiszen belekeverted tesód diplomáját a dologba, holott az anyáddal való kapcsolattartáshoz semmi köze sincs. Te mégis azt írod h "Ha annyira irigy lennék tesómra meg minden, akkor nem azon múlik, hogy tilt-e anyukám vagy sem, hisz kiderült a doktorija." Azt gondolod tesód diplomájához van köze a tiltásnak, csak nem érted miért.
Hát azért nem érted, mert nem ehhez van köze. Biztosan van pár oka annak h anyád tiltott.
Talán mert borzasztó beképzelt vagy, es roppant irigy.
Azon kívül h eldicsekedtél azzal h nektek mitek van, nem írtál semmit arról miért nem látogattad anyádékat.
Látstik h csak az anyagiak érdekelnek!
Nekem ez van bibibí, a nővéremnek meg tartotásai. De azért az örökségből ki akarnak túrni brühühüm
Te mit végeztél, hogy karrierben előrébb vagy? A tesód ledoktorált…te le is habilitáltált, hogy előrébb vagy???
Vagy csak egy nyomorék vagy?
A párkapcsolat meg magánügy, senkit nem érdekel valójában kivel henyélsz. Csak azt hiszed, hogy másokat ez érdekel…. Ráadásul ebben közegben semmi sem atombiztos. Lehet, hogy titokban csal a férjed. Akkor is előrébb vagy?
Ez is tipikus női duma, hogy párkapcsolatban előrébb vagyok bibibibiiii…
Tehát ha én az utcáról összeszedek valakit, összeházasodom vele és szül nekem 6 gyereket, akkor ez az jelenti, hogy párkapcsolatban előrébb leszek nálad? Vagy mit jelent az, hogy párkapcsolatban előrébb lenni??? Definiáld!!!
Egyébként a mostani hozzászólásaidból lehet érzékeltetni, hogy elviselhetetlen vagy a való életben is.
34
Szia! Elgurult a gyógyszered. Szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!