Csak szerintem bizarr ez?

Figyelt kérdés

Már jó pár éve elköltöztem a szüleimtől. Anyukámmal tartottam a kapcsolatot online. Időközben eljegyzett barátom és összeházasodtunk, vettünk 2 kocsit, elindítottam a vállalkozásomat, férjem vezető lett. Szóval minden szépen haladt az életünkben. Anyukámékat meg akartuk látogatni, aztán csak pislogtunk, hogy nem kíváncsiak ránk. Meg, hogy írassam át a lakcímet. Folytattuk a beszélgetést online. Mondtuk nekik, hogy venni fogunk saját lakást, és az volt a válasz, hogy jajj nem tudnátok férjed szüleinél lakni??? Wtf? Szóval gondolom nem hiszik el, hogy van rá pénzünk.

Na, aztán tesóm ledoktorált, és gratuláltam neki. Onnantól kezdve tiltott anyukám. Xd

Nem nagyon értem mi értelme a tiltásnak, mi változik akkor az életünkben. Ha annyira irigy lennék tesómra meg minden, akkor nem azon múlik, hogy tilt-e anyukám vagy sem, hisz kiderült a doktorija. Minden esetre kíváncsi lennék, hogy mi járhat a fejükben. Hogy férjes asszonyként saját lakással hazaköltözöm, vagy mi? Anyukaként úgy akarja leélni az életét, hogy egyik gyerekére nem kíváncsi? Bizarr minden esetre és nem áll össze a kép, hogy a tiltással mi volt a cél. Egyébként nővérem eléggé manipulálja őket, lehet miatta tiltott le. De neki se értem mi a célja vele. Kb. Arra lehet gondolni, hogy az örökséget magának akarja.

2022. szept. 20. 04:59
1 2 3 4
 1/37 mantis religiosa ***** válasza:
94%
A szülők is átlagos emberek, csak mi láttuk tökéletesnek őket kiskorunkban. Amikor felnövünk, kiderül, hogy nekik is vannak negatív tulajdonságaik, frusztrációik, és bizony sokszor hoznak rossz döntéseket.
2022. szept. 20. 05:31
 2/37 anonim ***** válasza:
98%

Csak tipp, mivel nem ismerek semmit a szituációból: lehet, hogy mióta elj9öttél otthonról, nem kerested anyukádat, vagy nem olyan gyakran.

Esetleg az is leeht, hogy nehezen él és "azt várná, hogy ha jobban megy, hátha eszedbe jut és segítesz neki havonta valamennyivel", de nem tudom.

Sokminden lehet, ami miatt valaki megsértődik...

2022. szept. 20. 07:25
 3/37 anonim ***** válasza:
89%
Az esküvőre meghívad anyukádat?
2022. szept. 20. 07:31
 4/37 anonim ***** válasza:
97%
Valóban, nekem is ez volt az első gondolatom: vajon az esküvőn ott volt anyu? Vagy az évek során, az esküvő előtt találkoztatok szemelyesen? Miért nem sikerült a jó pár év alatt kijelentkezni toluk?
2022. szept. 20. 07:36
 5/37 A kérdező kommentje:
elhívtam az esküvőre, de nem jöttek el. Kijelentkezni azért nem tudtam, mert akkor nem kaptam volna orvosi ellátást és albérletet se.
2022. szept. 20. 07:43
 6/37 anonim ***** válasza:
90%

Nekem a történet gyanús.

Nem csak azért, mert egy tök komoly esetről felnőttként "xd"-kkel írsz, hanem mert az egészet a végén már a nővéredre akartad fogni.

Szerintem valamit nagyon durván elcsesztél te is, nagyon megsérthetted őket valami olyan ponton ami neked fel sem tűnt, de ők a szívükre vették.

2022. szept. 20. 07:50
 7/37 anonim ***** válasza:
89%
A kérdésben szereplő, "bizarr" ide rossz szó, teljesen másra szokták ezt használni.
2022. szept. 20. 07:52
 8/37 anonim ***** válasza:
78%
Vagy troll vagy (“xd”), vagy tipikus női sumákolást látok az egészben, ahol a történet fele direkt elveszett, hogy te legyél jó színben feltüntetve.
2022. szept. 20. 08:02
 9/37 anonim ***** válasza:
55%
6-os: aki a közösségi médiákban gyakrabban van, az használ ilyen xd és hasonló jeleket, még 60+ évesen is
2022. szept. 20. 08:04
 10/37 anonim ***** válasza:
77%

De miért csak online tartottad a kapcsolatot anyukáddal?? Nem is látogattad meg (mondjuk 2-3 hetente)? Ne csessz már fel, van két kocsitok, azért illett volna…

Vagy hol éltek ti? Külföldön??

2022. szept. 20. 08:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!