Ez mennyire bizarr?
Rettegek a tűszúrásoktól. Nem bírom nézni, ha valami miatt belémszúrnak egy tűt, védőoltáskor, de ez vérvételnél rosszabb, mert a vért nem bírom. Viszont ha nem kell odanéznem, akkor igazából tök jó érzés, és nem is félek tőle. Egyébként ha elmúlok tizennyolc, akkor tervezek rendszeresen vért adni, ha lehetséges, mert szeretnék segíteni másokon.
De olyan fura, hogy félek a tűktől, de ha nem látom, akkor jó érzés, ami történik. Pedig még csak a fájdalmat sem szeretem, hogy mazohista lennék...
Ez normális? Ugye ez nem valami mentális gond?
teljesen normális. :D
Én plazma adó voltam de amikor 1. nek voltam derült ki számomra, hogy nem ugyan akkora tűt szúrnak be mint alapból hanem vastagabbat. És hát az elég szar. Vérvételnél is nagyobbat szúrnak ha jól tudom. 15 alkalommal voltam aztán volt egy kis szünet és már semmi pénzért nem kezdeném újra xD Viszont a sima tűszúrást már meg se érzem. Nem baj ha félsz tőle. De azért ki kell bírni ami muszáj. :P
Sok ember van így, hogy nem igazán szeret oda nézni, hiába nem fél a tűktől. Ez normális. Nem vagy még tű fóbiás se, max minimális szinten.
Én bírom és szeretem is nézni, ha megszúrnak vagy vért vesznek. Bár ez sokak szerint elég dúrva.
(Nekem szerintem ez a kiskori kórház miatt jött. Nagyon kedvesek voltak a nővérkék, nekem viszonylag magas a fájdalom küszöböm. Szóval fájdalom nem volt, csak jó emlék mert tényleg nagyon kedves fiatal lányok voltak körülöttem, tetszett is a dolog, hogy mennyire kedvesek velem. Vérvételnél meg nekem annyira tetszett az egésznek a mechanikája ahogy levették a vért, akár egy tűvel 2 ampullát is. Szóval én már ott megszoktam az egészet és semmi rossz érzés nincs bennem ennek kapcsán, csak a kíváncsiság, hogy hogyan adják be és hogyan jön ki a vér. De semmilyen hatással nincs a szervezetemre, nem izgolok, nem félek vagy bármi egyéb.)
Nekem a lábamból kimegy az erő, hányingerem támad, az idegesség miatt jön az izzadás.
A fültágítást, piercing szúrást pedig mindig vártam, emlékszem hogy egyszerre akartam megcsináltatni a két fület egyszerre, a szalonban pedig nem vállalták mondván stresszes beavatkozás, és ájulás lehet a vége.
Sajnos sehogy nem tudom magam rászánni a vérvételre, utoljára a középsuliba való jelentkezéskor voltam, azóta nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!