Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám miért nem engedi ezt?

Anyám miért nem engedi ezt?

Figyelt kérdés
Örökölt és ebből vett egy lakást még évekkel ezelőtt akkor mindenkinek elmesélte hogy ezt igazából nekem veszi az majd az enyém lesz ha akarok odaköltözök. Most éltem volna a lehetőséggel hogy elment a bérlő mert úgy éreztem ideje az önálló életnek és anyám nem engedte inkább kiadta megint egy berlőnek pedig anyagilag nincs rászorulva erre és azzal vágott vissza ez az ő lakása azt csinál vele amit akar ha külön akarok venni vegyek magamnak lakást. Csak azt nem értem akkor mire volt jó pár éve ez a jópofizás a külvilágnak...
2022. szept. 18. 18:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
48%
Majd a tied lesz egyszer.
2022. szept. 18. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!