Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám miért nem engedi ezt?

Anyám miért nem engedi ezt?

Figyelt kérdés
Örökölt és ebből vett egy lakást még évekkel ezelőtt akkor mindenkinek elmesélte hogy ezt igazából nekem veszi az majd az enyém lesz ha akarok odaköltözök. Most éltem volna a lehetőséggel hogy elment a bérlő mert úgy éreztem ideje az önálló életnek és anyám nem engedte inkább kiadta megint egy berlőnek pedig anyagilag nincs rászorulva erre és azzal vágott vissza ez az ő lakása azt csinál vele amit akar ha külön akarok venni vegyek magamnak lakást. Csak azt nem értem akkor mire volt jó pár éve ez a jópofizás a külvilágnak...
2022. szept. 18. 18:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
Hány eves vagy?
2022. szept. 18. 18:41
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
Mond meg neki akkor ö se várjon el tőled semmit,habár ászt gyanítom nem szeretné ha elköltőz milyen a viszonyoktól?
2022. szept. 18. 18:53
 3/11 anonim ***** válasza:
85%

Erre volt jo, jopofizas a kulvilagnak, hogy o mennyire jo szulo, vett neked egy lakast. Ja amugy meg persze ez nem igy van. Mondjuk azt azert annyira nem jelentenem ki csipobol, hogy nincs raszorulva a berleti dijra, azert az megiscsak plusz penz, ami soha nem jon rosszul.

Hat ez van.

2022. szept. 18. 19:02
 4/11 anonim ***** válasza:
46%

Mi a hiszti tárgya?

Eddig jó volt otthon lakni, most elmentél volna, de csak ha anyád odaadja a lakást ingyen. Ha ennyire önállósodni szeretnél, akkor menj el albérletbe és ne beszélj többet anyáddal, ha már amúgy ekkora kötsög volt. És nyugodtan mondd el az összes rokonnak, hogy "aha külön élek, de nem abban a lakásban, direkt kértem anyámat, de azt mondta az az övé, be nem teszem oda a lábam".

2022. szept. 18. 19:09
 5/11 anonim ***** válasza:
76%
Fenn tudnad tartani a lakast? Van sajat kereseted?
2022. szept. 18. 19:15
 6/11 A kérdező kommentje:
Igen, fenn tudnám tartani, van munkám tanár vagyok. Albérletbe viszont nem tudok sajnos elmenni, olyan bérleti díjak vannak a fővárosban hogy azt kezdő tanári fizetésből nem tudom megfizetni.
2022. szept. 18. 19:19
 7/11 anonim ***** válasza:
85%
Én megkérdezném tőle hogy mért mondta hogy neked akarja adni ha mégse akarja?szerintem nem akarja hogy elköltözz
2022. szept. 18. 19:21
 8/11 Darius- ***** válasza:
76%
Az a helyzet, hogy pénzbol sosem elég, neki meg inkabb az kell, téged pedig maga mellett akar tudni, hogy besegits ebben-abban, az utobbit csak feltételezem persze.
2022. szept. 18. 19:29
 9/11 anonim ***** válasza:
8%
Miért, nem a tiéd lesz? Te fogod örökölni nem?
2022. szept. 18. 19:35
 10/11 anonim ***** válasza:
24%
Ha fenn tudod tartani akkor a megoldás kézenfekvő.
2022. szept. 18. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!