Mit gondolnál, ha a lányod elkezdene drasztikusan fogyni mindenféle magyarázat nélkül?
Figyelt kérdés
20-as évei elején jár, kollégista. Állítása szerint nem követ diétát, nem próbál célzottan fogyni. Igazából a változás onnan indul, hogy nagyon kövér, mint a családban kb mindenki, tehát nem a normálról kórosan soványra helyzet áll fent.2022. szept. 18. 17:12
11/17 anonim válasza:
Lehet a stressz miatt is, amikor nem otthon van, meg eleve a suli, stb.
13/17 anonim válasza:
Fogyózik, ha akarja elmondja ugy is.
14/17 anonim válasza:
Lehet az étrend váltás is. Koliban gondolom menzás vagy ha nem is, annyiból kell gazdálkodnia, amit otthonról visz.
Én 16 évesen kimentem két hétre Angliába tanulni iskolával, befogadó családnál laktam. Az angolokról tudni kell, hogy baromira nem tudnak főzni és a vendéglátó nénim se vitte túlzásba az adagok méretét. Alapból vékony voltam, de így is fogytam majdnem 5 kilót, míg kint voltam.
15/17 anonim válasza:
"Igazából a változás onnan indul, hogy nagyon kövér, mint a családban kb mindenki" ott a magyarázat
16/17 anonim válasza:
Én örülnék, hogy önerőből túllendült a rossz mintán. Ha már szóba hozták a külföldet: én Las Palmasban latkam fél évet, Erasmusnak hála és ott se tudtam dőzsölni, sokkal jobban be kellett osztanom a pénzt, meg eleve inkább gyalog mentem haza 1,5 km-t, ráadásul az út olyan szinten hegyre fel, hegyre le volt, hogy az Alföldön a kátyús út is tükörsima volt. Én is lefogytam ott vagy 10 kg-t, mindenféle drákói fogyókúra nélkül. Igaz, én nagyobb darab is voltam akkor is.
17/17 anonim válasza:
Támogatnám benne ÉS durván figyelném is.
Voltam anorexiás 35 kilóval, ami egy fogyókúrának indult, szóval, ha látnám, hogy már kevés, nem eszik, kifogásokat keres, akkor vagy keresnénk pszichológust, beszélgetnénk, vagy ha nem hajlandó erre, akkor ráhagynám.
Maximum a kórházban köt ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!