Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi volt a legnevetségesebb...

Mi volt a legnevetségesebb ok, ami miatt kitettek otthonról?

Figyelt kérdés

Nagyanyámat azért tette ki otthonról az anyja, mert nem volt lakodalom az esküvőn.

Barátnőm nagyanyját azért, mert tovább akart tanulni a “városban”.

Apám azzal fenyegetett, hogy nem áll szóba velem, ha kimegyek egy kéthetes, megnyert angol nyelvtanfolyamra Máltán. (Ez csak hiszti volt)

Nagyanyám azt mondta, hogy anyám helyében már rég kivágott volna, mert az ingyenes mesterképzést Németországban csináltam

2022. szept. 18. 11:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
80%
a"valakit" jobb volt. jobban tetszett....
2022. okt. 8. 23:06
 12/13 anonim válasza:
100%
6 evesen
2022. dec. 3. 20:31
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is sokszor zárultak a viták az "alig várom hogy eltakarodj" és a "pakold a hucimucid és takarodj" mondatokkal. Borzasztó volt. Szerintem apámat látta bennem hiába vagyok nő. Minden rajtam csattant, az ő vitáik, a munkahelyi gondok, minden. Majdnem minden nap, vagy másnap volt valami amin vitatkozott. Fiatalként már vártam hogy elvégezzem az iskolát legalább, aztán mehessek tanulni vagy dolgozni, csak ne otthon legyek. Csak hát koppantam hogy nem olyan egyszerű ez. Volt ivás, buli, minden ami "kell" sajnos, mikor kiszabadultam. 21 évesen majdnem mondhatni házasságba menekültem. Az volt a legnagyobb baj, hogy mivel ennyire sérült voltam lelkileg, nem tudtam fenntartani a kapcsolatot sajnos, így évek után elváltunk. Most fogom összeszedni az apró kis darabkákat, hátha tudok még egy jó életet összerakni
2023. okt. 7. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!