Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi volt a legnevetségesebb...

Mi volt a legnevetségesebb ok, ami miatt kitettek otthonról?

Figyelt kérdés

Nagyanyámat azért tette ki otthonról az anyja, mert nem volt lakodalom az esküvőn.

Barátnőm nagyanyját azért, mert tovább akart tanulni a “városban”.

Apám azzal fenyegetett, hogy nem áll szóba velem, ha kimegyek egy kéthetes, megnyert angol nyelvtanfolyamra Máltán. (Ez csak hiszti volt)

Nagyanyám azt mondta, hogy anyám helyében már rég kivágott volna, mert az ingyenes mesterképzést Németországban csináltam

2022. szept. 18. 11:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
99%

Apámat azért zavarták el otthonról mert a kisöccsével focizott a lakásban és leverte a csillárt.

Apám akkor 20 éves volt, de nem érintette meg mert volt munkája külföldön és szállása is, utána rá 2 évre meg már megszülettem én.

2022. szept. 18. 11:43
 2/13 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem ott már alapból is azt akarták hogy költözzön, a csillár csak jó ürügy lett végül. :S
2022. szept. 18. 12:55
 3/13 anonim ***** válasza:
41%
Ezek mögött szinte mindig van más is, csak az adott személy nem akarja elmomdani, mert kiderulne, igaza volt a szülőnek.
2022. szept. 18. 14:22
 4/13 anonim ***** válasza:
93%

3-as, te magadtól vagy ilyen ostoba?

Kérdező: mert lány vagyok. Érdekes, hogy az öcséim majd' 30 évesen is élhetnek othon, engem 22 évesen elzavartak, hogy saját háztartást kéne már vezetnem ennyi idősen.

2022. szept. 19. 10:20
 5/13 anonim ***** válasza:
17%

4!

Te magadtól vagy ilyen bunko?

2022. szept. 19. 13:20
 6/13 Katona Dius ***** válasza:
96%

Férjemmel (akkor még csak párommal) vettünk egy házat. Anyuéknál laktam előtte,fizettem a rezsi harmadát,ételérzékenység miatt a kaját magamnak intéztem, amióta csak dolgozok. Két öcsém van, ők egy szobában laktak (3szobás ház), már korábban meg volt beszélve,hogy ha elköltözök,a kisebbik megkapja a szobát. Mikor elkezdtük a házvásárlást,pontosabban a jelzálog igénylést, beszéltem tesómmal,jó e,ha x hét múlva költözik ki, akkor tudunk beköltözni a házba,akkor kapjuk meg a kulcsokat. Ő mondta,neki később is jó, két hét múlva úgyis költözik vissza a koliba, kezdődik a következő szemeszter az egyetemen, ráérek bőven.

Nem telt el egy hét, anyám közölte, költözzek el,mert kell az öcsémnek a szoba (tudom,hogy nem öcsém tett alám, nagyon jó viszonyban vagyunk,ha tényleg neki kellett volna, megmondja a szemembe). Anyám közölte,1 héten belül cuccoljak el. És mondom hova? Legalább 1 hónap,mire megkapjuk a ház kulcsait. Nem baj,ő meg akarja a szobát csinálni tesómnak. Fogtam magam,odapakoltam párom szüleihez (korábban már fel volt ajánlva anyós részéről,ha mennem kell,oda mehetek). A bútorokat azon a hétvégén kipakoltam nagyobbik öcsémmel egy sufniba. 2 hónapig hozzá se nyúltak a szobához. A nagyobbik tesómtól tudom,hogy mikor felhívta a kicsit és elmondta neki,hogy anyánk mit mondott, felhívta anyánkat és egy órán keresztül kiabált vele,hogy ne fogjon már rá ilyen baromságokat,meg bármi is van, kibírhatta volna azt a pár hetet, míg alapból elköltözök.

Amúgy anyánk paranoid skrizofrén, gyógyszerrel kezelt, évek óta tünet mentes. Fene tudja mi volt vele akkor. De emlékszem,tesóm úgy megharagudott rá, kb 4 hónapig haza sem ment.

2022. szept. 20. 20:58
 7/13 anonim ***** válasza:
95%

Régi a történet:

Engem 17,5 évesen azért, mert 20 perccel később értem haza valahonnan. De nem éjszaka, hanem este 6-ra kellett volna hazaérni, nekem meg 6,20-ra sikerült. Mobiltelefon akkor ugye még nem létezett.

Elzavartak egy szatyor ruhával, másnap meg hazaparancsoltak.

Totál elmebetegek voltak, bele is hajszoltak egy házasságba 18 évesen, csak hogy szabaduljak.

2022. szept. 21. 20:55
 8/13 anonim ***** válasza:
94%
Az én anyám kb 10 évig, bármiről is volt szó ezzel zárta le: ha nem tetszik valami költözz el, mert ez az én lakásom (a szüleim elváltak). Aztán eljött az idő, elköltöztem és hat éve volt utoljára, hogy beszéltem vele.
2022. szept. 25. 01:06
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem és az az egy évvel idösebb bátyámat egyszer azért pakolt át anyum a szomszédba mert a szomszédunk két dobbermanja átszökött és megette a récéinket, és 'akkor etesd őket te" dumával átpakolt a szomszédhoz, 9-10 évesek lehettünk, iszonyat ciki volt ahogy ültünk az ágyon szemben a szomszéd és a felesége, hogy "kértek valakit enni?", aztán rá egy két órára jött utánunk és hazavitt.
2022. okt. 8. 11:43
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
vakamit*
2022. okt. 8. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!