Szeretett engem valaha az anyám?
Én is így érzek, gyerekként hiányoltam, amiket te is...hiába repültem ki a fészekből,még mindig fáj, szeretnék a közös programokat, azonos hullamhosszt, szeretet..csak egy normalis anya-lánya kapcsolatot. Már unokája is van, tündéri kislány, de őt sem látogatja. Sosem voltam neki elég jó, bármit tettem le az asztalra, mindig csak másokhoz hasonlított. A mai napig minden beszélgetésünk egy gyomorideg, egy téboly, ahogy öregszik, egyre rosszabb. Ha nálatok még nem.ilyen a helyzet, nem lehet vele leülni lelkizni, beszélni?
Ha ellenszegulok vagy jelzem hogy ez engem bánt, próbálok vele a régi és a mostani dolgokról beszelni, beveri a hisztit, mártírkodik, bevet olyan övön aluli ütéseket, hogy csak nézek..
Biztos szeret anyukád, meg valahol az enyém is, de be kell látnunk, hogy jobb minél inkább ignorálni az életünkből. Nekem már késő, de nem túl, az elmúlt 10 évem, egeszségem ment rá arra, hogy neki végre megfeleljek es szeressen. Nem sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!