Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen szülők az ilyenek?

Milyen szülők az ilyenek?

Figyelt kérdés
Évekig elvették a fizetésemet,hitelt vetettek fel velem,illetve a fejemhez vágják,hogy én csak köszönhetek nekik,hogy szépen fel lettem nevelve,de mikor betöltöttem a 18-at, azzal jöttek csak, hogy én már felnőtt férfi vagyok, bármikor kirakhatnak utcára. 26 éves koromig rengeteg volt velük a konfliktus,mire elküldtek albérletbe, és képesek voltak adni 100 ezret,csak azért, hogy minél előbb eltűnjek,mert nem bírtak kivárni egy hónapot még, hogy össze gyűjtsem a pénzt rendesen, ráadásul,akkor úgy küldtek el, hogy kerestem havi 160 ezer Ft-ot.

2022. szept. 13. 22:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
84%

10, azért ha csak ez igaz:"de mikor betöltöttem a 18-at, azzal jöttek csak, hogy én már felnőtt férfi vagyok, bármikor kirakhatnak utcára"

Már rohadtul gáz. Ez alapján nem vártak pár évet, hátha gyűjt magának pénzt...

2022. szept. 14. 07:22
 12/15 anonim ***** válasza:
77%

11, és ha igaz és esetleg úgy hangzott az a beszélgetés, hogy:

Kisfiam, nem szeretnénk, hogy piásan/betépve gyere haza.

De kötelesek vagytok eltartani, még iskolába járok

18 éves korodig vagyunk kötelesek eltartani, utána kirakhatunk.

Félreértés ne legyen, nem a szülőket védem, nem ismerem sem a kérdwzőt, sem a szüleit. Csak irritál, hogy 3 mondat után máris a szülők vannak ócsárolva, holott sose ennyire fekete-fehér egy valós szituáció

2022. szept. 14. 07:33
 13/15 A kérdező kommentje:
Na én tipikus jó gyerek voltam, sosem jartam semmilyen bulikba, csak dolgozni, aminek semmi értelme nem volt
2022. szept. 14. 08:05
 14/15 anonim ***** válasza:
48%
Hogyne, te vagy a szentek szentje, mégis mindenki ellened van, hihető
2022. szept. 14. 09:12
 15/15 anonim ***** válasza:
86%

14, örülök (tényleg, minden irónia nélkül), hogy neked olyan szeretetteljes családod volt, hogy el sem tudod képzelni, hogy anélkül is lehetnek veled rossz fejek a szüleid, hogy okot adtál volna rá. De attól még létező jelenség.

Az én szüleim is úgy vállaltak engem, hogy tulajdonképp nem akartak gyereket, nem gondolták át jól, mivel jár, vagy csak társadalmi nyomásra cselekedtek, fogamam sincs - mindenesetre éreztem, amíg otthon laktam kiskorúként, hogy terhet jelentek számukra, és nem akarják ők ezt. Amint lehet, költöztem is el 18 évesen, én egy büszke ember vagyok, nem vártam meg, amíg elküldenek otthonról, mentem én magamtól is. De hosszú évek terápiás foglalkozásai kellettek ahhoz, hogy megértsem, hogy nem csináltam semmi rosszat, nem érdemeltem ki ezt.

2022. szept. 14. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!