Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen szülők az ilyenek?

Milyen szülők az ilyenek?

Figyelt kérdés
Évekig elvették a fizetésemet,hitelt vetettek fel velem,illetve a fejemhez vágják,hogy én csak köszönhetek nekik,hogy szépen fel lettem nevelve,de mikor betöltöttem a 18-at, azzal jöttek csak, hogy én már felnőtt férfi vagyok, bármikor kirakhatnak utcára. 26 éves koromig rengeteg volt velük a konfliktus,mire elküldtek albérletbe, és képesek voltak adni 100 ezret,csak azért, hogy minél előbb eltűnjek,mert nem bírtak kivárni egy hónapot még, hogy össze gyűjtsem a pénzt rendesen, ráadásul,akkor úgy küldtek el, hogy kerestem havi 160 ezer Ft-ot.

2022. szept. 13. 22:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%

Minden egyes nap van ilyen kérdés.

Nem jó szülők, te is tudod, ha ez felmerült benned, egy jó szülő nem csinál ilyet.

A legtöbb, amit felnőtt fejjel (gondolom már bőven túl vagy a 26 éven) tudsz tenni, az az, hogy elfelejted őket egy életre.

2022. szept. 13. 23:10
 2/15 A kérdező kommentje:
Egy életre?
2022. szept. 13. 23:12
 3/15 anonim ***** válasza:
50%
Zzzzz
2022. szept. 13. 23:17
 4/15 anonim ***** válasza:
90%
Örökre. Míg élsz. Életed hátra lévő részére.
2022. szept. 13. 23:18
 5/15 anonim ***** válasza:
89%
Magadnak teszel jot ha felejted öket.
2022. szept. 13. 23:27
 6/15 anonim ***** válasza:
90%
Ilyenkor, amikor ilyet olvasok, mindig elképedek azon, egyes emberek hogy merik szülőnek nevezni magukat! Áldom az Istent, hogy roma létemre szeretetteljes közegben nőttünk fel a tesóimmal. Ugyan csóróság, néha éhezés volt, de efféle lelki gyötrés, vagy kihasználás soha! Sajnálom hogy így viselkednek veled, de most azzal teszel magadnak a legjobbat, ha szembenézel az igazsággal. Jelen esetben amit tenned kell, hogy valami esélyed legyen a boldogságra az az, hogy előre nézel, kizárva őket az életedből. Az ő példájuk fogja megmutatni neked, milyen szülő NE legyél!
2022. szept. 13. 23:35
 7/15 A kérdező kommentje:
Hát, amúgy látszatra tűnik, úgy hogy jó a kapcsolatunk,de nekem már nem megy ez a színjáték
2022. szept. 13. 23:40
 8/15 anonim ***** válasza:
93%
Akkor "lépj ki a társulatból" és alapíts saját színházat, mert ez a családi állapot toxikus.
2022. szept. 13. 23:48
 9/15 Darius- ***** válasza:
59%

Add vissza nekik a szaz ezret.

Egyebet semmit. Mindenki kapja azt, amit érdemel.

2022. szept. 14. 00:43
 10/15 anonim ***** válasza:
92%

Akik pár mondat alapján elítélik a szülőket, azok mit szólnának a másik oldal előadásához?

Pl: a fiúnk elkezdett dolgozni és sokáig nem kértünk tőle pénzt, mert gondoltuk gyűjt az elköltözésre, aztán még 3 év múlva sem volt egy fillér megtakarítása, minden pénzét bulira és alkoholra költötte. 3 év munkaviszony után kértük, hogy 60-70 ezerrel szálljon be a rezsi ill élelmiszerköltségekbe és megkértük, hogy ne használja az apja kocsiját, mert nem bírjuk fizetni a havi 80-90 ezres benzint és az apjának kellene a saját autója munkàbajàráshoz végre.

Vett egy új autót hitelre és azóta azt hallgatjuk, hogy felvetettünk vele hitelt. Ráadásul egyre többet iszik és aggresszív otthon is, évek óta hiteget minket, hogy elköltözik, de sosincs elég pénze kaucióra. Kifizettünk neki 100ezret, hogy el tudjon költözni, de most azt mondja mindenkinek, higy kidobtuk.

Mit tegyünk?

2022. szept. 14. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!