Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Másnál is útálja a család a...

Másnál is útálja a család a hétfő reggeleket a munkakezdés/iskola miatt a család? Ez normális?

Figyelt kérdés

2022. szept. 12. 16:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
92%
#7 Nem azért utáljuk a hétfőket, mert hétfő a nevük… A hétkezdést utáljuk, a pihenés végét.
2022. szept. 12. 19:11
 12/20 anonim ***** válasza:
48%
Amióta vállalkozó vagyok és otthonról dolgozom, azóta nem, hiszen hétfőn is akkor kelek, amikor akarok. Ma pl. délután kettőkor dobott ki az ágy.
2022. szept. 12. 19:22
 13/20 anonim ***** válasza:
90%

Nem is a hétfő reggeleket utálom, hanem a vasárnap késő délutánokat/estéket.

Hétfőn már "csak" hajtani kell, de vasárnap még abban reménykedsz, hogy hátha elnézted a naptárat és még szombat van. :)

"Amióta vállalkozó vagyok és otthonról dolgozom, azóta nem, hiszen hétfőn is akkor kelek, amikor akarok. Ma pl. délután kettőkor dobott ki az ágy."

Hát ez azért marhára egészségtelen :D Én is vállalkozó voltam, de elég hamar rájöttem, hogy ez már középtávon is undorító. Az egy dolog, hogy az ember kötetlenebb, de ki a jó élet kel délután kettőkor? :D

2022. szept. 12. 19:36
 14/20 anonim ***** válasza:
64%
Általában igen.
2022. szept. 12. 21:34
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Legtöbb ember igen
2022. szept. 13. 03:01
 16/20 anonim ***** válasza:
84%

Én nem utálom, meg úgy egyáltalán, olyan személyiségem van, hogy mindig tök jó kedvem van. Ha munkába kell menni, akkor munka elôtt is, ha hatkor kell kelni, akkor reggel hatkor is mosolyogva, teljes lelki békében teszek-veszek. Aztán jön a családom és mindenki dúl-fúl, vágja a pofákat, húzza az idôt meg az idegeimet, és végül felcseszik az agyamat, holott mindenki fél-egy órával késôbb kel, mint én. Mindenkinek csak annyi a dolga, hogy felöltözik, asztalhoz ül, megeszi a reggelit amit én készítettem oda. Aztán meg nekem kaffognak, nekem duzzognak, ha felhívom a figyelmüket, hogy picit igyekezni kéne. Holott ha nekem lenne ennyi dolgom, hogy egy órával késôbb kelek, és még a reggelit is elém teszik, aranyélet lenne. Így persze én is ideges leszek, mire becsukom magam mögött az ajtót és mindenki kikerül a látóterembôl. Ekkor kb. 2 percre van szükségem, hogy kiverjem a fejembôl az egészet, és visszazökkenjek az állandó lelki béke állapotába. Mire a metróra szállok, már újra jó kedvem van.

Szóval én nem utálok se napokat, se munkákat, se koránkeléseket. Amit én utálok, az olyan emberek, akik nem tudják a saját rosszkedvüket magukban megoldani, és muszáj azt kivetítetinük a körülöttük élôkre. Sajnos a fél családom ilyen.

2022. szept. 13. 05:05
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Mióta folyamatosba vagyok, már nem utálom a hétfőt, mert lehet, kedden kezdek. De előtte annyira utáltam a hétfőt, hogy el nem mondhatom. Irracionális dolog, de így volt.
2022. szept. 13. 06:10
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Akit csak ismerek, mindenki utálja a hétfőket
2022. szept. 13. 15:14
 19/20 anonim ***** válasza:
40%

Vajon a pár éve élő rabszolgák is ezt kérdezték? "Utálok reggel felkelni és akaratomon kívül élni az életemet. Eh normális?"

Szerinted????

2022. szept. 14. 02:46
 20/20 anonim válasza:
100%
Ismerős. Aztán elkezdtem vendéglátózni, és azt se tudom milyen nap van :D
2022. nov. 1. 04:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!