Hétfőn és kedden is megyek felvételizni 2 munkahelyre. Ha hétfőn nem sikerül, ott a másik, de ha hétfőn sikerül, mit mondjak, ha munkakezdésről kérdeznek?
Figyelt kérdés
Keddre előbb volt időpontom, a hétfői pár napja jött. Megnézném a keddet is,mert az közelebb van otthonról, ahova most költözöm. Külföldi gyári munkák.
Közben küldtem önéletrajzot a szakmámban is, de hirtelen kell valami, leszámoltam előző helyről, mert innen messziről, ezzel a munkabeosztással nem tudtam volna próbamunkàra menni.
2022. ápr. 24. 23:30
1/3 A kérdező kommentje:
Keddi munkahelyre auto nélkül is eljutok, ha bármi történne, de a hétfői sem rossz, csak busszal se érnék be időben és 19 perc helyett másfél-2 óra az út úgy, hogy 7 után érek oda.
2022. ápr. 24. 23:34
2/3 anonim válasza:
Mondd meg hogy csak jövő héten tudnál kezdeni. Addigra vélhetőleg a másik is jelez.
3/3 anonim válasza:
Megmondod, hogy szeretnéd pár napig végig gondolni, hogy komolyan tudjál dönteni, vagy jovoheten tudsz kezdeni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!