Másnál is útálja a család a hétfő reggeleket a munkakezdés/iskola miatt a család? Ez normális?
En nem azt mondom, hogy minden hetkoznap reggelt utalok, de amiota dolgozom es gyerekem van, nem egyszeru elindulni, az biztos.
Bar mar ovis, egesz gordulekenyen mennek a reggelek, de meg mindig van heti olyan ket alkalom, amikor oriasi siras es hiszti van valamin es igy kell elindulni.
Na ezeket a reggeleket gyulolom.
Én amíg a közoktatásban voltam, gyűlöltem, mert kezdődött a számonkérés és a végeláthatatlan idegeskedés, meg tanulás, mert ott sosincs olyan, hogy elég.
Mikor nyáron gyárban dolgoztam, szintén éreztem egyfajta utálatot, de sokkal kevesebbet, mert bár voltak húzós napok, de a 8 óra leteltével mehettem haza, ahol már nem görcsöltem, mert nincs hatással, hogy mit csinálok a másnapi munkámra.
Egyetemen már teljesen jó volt, ott kevesebb a számonkérés és csak azok előtt izgulok. Ez pl a második hét, nem kellett mára semmi, így teljes nyugalommal készülődtem reggel.
Nyáron elkezdtem egy irodai-ho-s munkát, amiatt sincs semmi stressz rajtam, mert kedvesek, jófejek a kollégák és az elvárások teljesen reálisak és teljesíthetők.
Szerintem azok utálják a hétfőket, akik onnantól telibe kapják a negatív megerősítéseket a héten...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!