Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam meg anyámnak,...

Hogy mondjam meg anyámnak, hogy barátom van?20l

Figyelt kérdés

Mármint nem az a baj, hogy tiltani akarná, meg ilyenek. Szerintem örülne is a hírnek az elmúlt évek megjegyzéseiből kiindulva. Szimplán sosem volt az ilyesmi téma köztünk, és szoros anya-lánya kapcsolat sem volt köztünk leginkább soha. Most viszont alakul valakivel, de nem akarom elkiabálni a dolgot, de ha egyszer komolyabb lesz, akkor csak említeni kéne otthon, hogy amúgy van valakim, meg idővel bemutatni, meg ilyenek.

Mit javasoltok, hogy lehet ezt otthon felvezetni?

2022. szept. 10. 15:34
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Hát, meg van győződve róla, hogy a saját nememhez vonzódok (az ilyesmi szerinte elfogadhatatlan) és ő abban a tudatban van emiatt, hogy ezért nem beszélek neki erről. A másik tippje meg az, hogy ha a családalapítás, mint téma szóba kerül ritkán, akkor én azt mondom, hogy alapvetően nem szerepel a terveim között egy párkapcsolat sem, ha lesz az jó, ha nem az is, de nem prioritás, lesz, ahogy alakul, szóval ő ebből azt a következtetést vonta le, hogy magányosan szeretnék elpatkolni mindenképpen.

Szóval meglepődhet egy kapcsolaton, pláne, hogy fiúval. :D

Amúgy szoktam napi üzenetben írni neki, hogy mi volt, de mindig betudta annyinak az ilyeneket, hogy biztos csak egy baráttal megyek. És mivel gimi óta koleszban élek csak gyors üzenet volt, mint a napi mi volt infó. :D Hétvégente elmondtam kb ugyanazt, de nem merült fel benne rákérdezni, hogy egy adott srác ki nekem. Illetve egy valakire kérdezett rá még gimi első évében, hogy bejön-e nekem, de nem is tudom miért merült fel a kérdés, mert olyanokat mondtam róla, hogy irritáló, flegma, az alsóbb évesekre mindig rávágja az ajtót, ha mögötte mennek. :D

2022. szept. 10. 17:50
 12/15 anonim ***** válasza:

Anyád nagyon kislánynak, gyerekesnek nézhet téged, ha arról feltételezte hogy tetszik, akire panaszkodtál. Nem csodálom, hogy nehezen veszed rá magad, hogy ilyenekről beszélj vele. Megértem. Nálunk az idétlen kuncogás ment, ha szóba került, hogy valami "nagylányosat" csinálnék.

Egyébként a kérdésre a javaslatom (mikor már elég komoly a kapcsolat):

"Van egy barátom, és pár héten belül szeretném, ha eljöhetne, hogy bemutassam. X ideje vagyunk együtt. Nem bánnád, ha elhoznám valamikor?" Innentől kezdve úgyis kérdezni fog, csak válaszolnod kell.

2022. szept. 10. 22:39
 13/15 anonim ***** válasza:
79%
Jézusom, milyen "család"...felkötném magam...
2022. szept. 11. 02:29
 14/15 A kérdező kommentje:
#12 Amikor az az eset történt, akkor 15 volta körülbelül. Azóta eszébe nem jutott soha senkiről megkérdezni, hogy ő ki nekem. Konkrétan van olyan exem, akinél ott aludtam kb 17 évesen úgy, hogy tudott róla, csak ő meg volt győződve róla, hogy csak barátok vagyunk.
2022. szept. 11. 09:28
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt mondanám: Anya, megismerkedtem egy sráccal, akivel jól alakultak a dolgok. Együtt vagyunk már X ideje, és úgy gondoltam, hogy bemutatnám neked a jövő héten szerdán, átjönne ebédre/vacsorára. Mit szólsz?
2022. szept. 11. 13:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!