Hogy mondjam meg anyámnak, hogy barátom van?20l
Figyelt kérdés
Mármint nem az a baj, hogy tiltani akarná, meg ilyenek. Szerintem örülne is a hírnek az elmúlt évek megjegyzéseiből kiindulva. Szimplán sosem volt az ilyesmi téma köztünk, és szoros anya-lánya kapcsolat sem volt köztünk leginkább soha. Most viszont alakul valakivel, de nem akarom elkiabálni a dolgot, de ha egyszer komolyabb lesz, akkor csak említeni kéne otthon, hogy amúgy van valakim, meg idővel bemutatni, meg ilyenek.
Mit javasoltok, hogy lehet ezt otthon felvezetni?
2022. szept. 10. 15:34
2/15 anonim válasza:
- Anyu Te hetente hányszor szexelsz?
- Heti kétszer.
- Az nem rossz én négyszer a barátommal.
Mi a fenének görcsölsz ezen. Szólsz édesanyádnak, hogy anyu van egy barátom és idővel majd bemutatom.
3/15 anonim válasza:
Ha vele találkozol, akkor megmondod, hogy randid lesz.
4/15 anonim válasza:
Ezek szerint anyud a veszélyesebb a családban. 😅
5/15 A kérdező kommentje:
Nem görcsölök, csak nem tudok mit kezdeni a helyzettel, mert még soha senkit nem említettem neki egyértelműen, bemutatni meg pláne nem mutattam be senkit a korábbi exeim közül. Egyszerűen csak totál idegen nekem az a szituáció, hogy az anyámmal erről beszélgessek. :'D
2022. szept. 10. 15:55
6/15 A kérdező kommentje:
#4 Rajta kívül van egy mamám, aki elég feledékeny, néha elfelejti amiről öt perce volt szó, neki kb mindent elmondok, de gyakran elfelejti. Ott van apám, akivel 10 éves korom óta nem sokat beszélünk, mert évekig ivott és történtek csúnya dolgok, én meg ezek után nem vagyok hajlandó kezdeményezni, szóval együtt él velünk, de kb idegen, akkor beszélünk többet, ha anyu noszogat. Meg ott van nagynéném, akivel még rendszeresebb a kapcsolat, de vele se bizalmas. Unokatesóimmal nem tartok kapcsolatot, csak családi összejöveteleken.
2022. szept. 10. 15:59
8/15 anonim válasza:
Ha ilyen a viszonyod anyáddal, nem értem mi a gond, vagy hogy mi a fenének agyalod túl a történetet. Pedig mint az 1. válaszoló írta, az" anyu, van egy barátom" remek felvezetés lenne. Persze ha neked ez sok, kezdheted úgy is,- Anya, van egy perced? szeretnék veled beszélni valami fontos dologról... szóval... van egy barátom... egy idje járunk, fontos nekem, és szeretném ha megismernéd.
9/15 anonim válasza:
Ha említed időnként neki amikor beszélgettek róla, mi volt aznap (ilyet remélem azért csináltok) hogy "megyek a Petivel moziba" vagy "ma találkoztam Petivel" tudni fogja úgyis, mi a helyzet.
10/15 anonim válasza:
20 évesen azért csak nem fog rajta meglepődni, hogy van valakid.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!