Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Régen a nők csak kötelességből...

Régen a nők csak kötelességből lettek anyák?

Figyelt kérdés
Régen muszájból szűltek a nők? Csak is a kötelességüket teljesítették, de sokan nem is vágytak arra, hogy anyák legyenek? Az én anyam ilyen volt, ő nem tervezte egyik gyerekét sem, és csak kötelességből volt anya, de közben utálta az egész anyaszerepet. Csak áldozatnak és teherbek érzi, és semmi örömet nem lelt benne.

2022. szept. 10. 10:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
87%
De most az átlag emberekre gondoljunk, nyilván nem filléres dolog volt amit mindenki megengedhetett amgának.
2022. szept. 10. 12:17
 12/15 anonim ***** válasza:
90%
Régen nem lehetett mit tenni a gyermek"áldás" (áldás...jó vicc) ellen, de én akkor inkább apácának mentem volna. Aki a mai világban akarata ellenére szül, az egy kretén.
2022. szept. 10. 13:46
 13/15 anonim ***** válasza:
62%
Az apák sem akartak apák lenni.
2022. szept. 10. 14:43
 14/15 anonim ***** válasza:
97%
Van aki igen, van aki nem.. van akinek nem volt más választása.. még mindíg nem vagyunk egyformák
2022. szept. 10. 15:41
 15/15 anonim ***** válasza:
96%
Sajnos ma is nagyon sok nő szül muszájból, társadalmi, családi nyomásra (megszólnak, anyám nyaggat, kitagadnak, ha nem szülök, ideje lenne, selejtes vagyok, amiért nincs gyerekem, etc.), nem azért, mert ő annyira gyereket akar.
2022. szept. 11. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!