Mernétek holnap kockás ingben küldeni a gyereketeket a gimnázium első napjára?
Figyelt kérdés
A fiam nagyon ragaszkodik hozzá, a tanárok utaltak rá a gólyatáborban de konkrétan nem mondták. A gimijében a tanári kar úgy 80%-a sztrájkolt.2022. aug. 31. 12:33
31/47 anonim válasza:
Én idén végzős leszek, és mennék kockás ingben, csak aki nem matrózblúzban (vagy fehér ing és egyen nyakkendő ami olyan mint a matrózblúz gallérja) megy az sajnos nálunk beírást kap, hagyományok, de egyébként nálunk is sokan sztrájkolnak /sztrájkoltak, és mi a barátnőimmel pénteken is megyünk tüntetni, valamint igyekszünk mindenben támogatni a tanárainkat, ha most precíziós sztrájk lesz, akkor is, pedig idén érettségizünk, és mondjuk én “elitt, Rózsa dombi” suliba járok, de nálunk is vannak nagy gondok ám…
32/47 anonim válasza:
"ha most precíziós sztrájk lesz"
Az milyen?
33/47 anonim válasza:
#32 ez most új dolog, azt jelenti, hogy mikor a tanárok sztrájkoltak, akkor 1,5 óra munkaidőt számoltak nekik egy tanórára, ezért most a tanárok tartani akarják a 40 órás munkahetet, úgy hogy 1,5 óra munkát számolnak tanóránként, ha elfogott a 40 óra leteszik a tollat és kész, ennyi. Valamint lehet be akarják vezetni a szombati oktatást, vagyis a 6 napos tanítási hetet, ugyanis szombatra 100%-os túlóra díj jár a tanároknak. Én is ma olvastam azt hiszem itt: [link]
34/47 anonim válasza:
35/47 anonim válasza:
36/47 anonim válasza:
Menjen kockanadrágba, mint Spongyabob azt csókolom :)
37/47 anonim válasza:
#33: Van, ahol azért akarják bevezetni a szombati tanítást, hogy hosszabb legyen a téli szünet és kevesebbet kelljen fűteni a suliban, mert nem tudják fizetni.
38/47 anonim válasza:
Igen igen, tudom, de a tanárok is “jobban járnak” vele amúgy.
(33 voltam)
39/47 anonim válasza:
A szombati tanítással? Miért is? Mert ezt a semmi fizetésüket fogják majd duplán kapni, jól értem? :D
Sokkal jobban járnának, ha hétvégézhetnének! A hétvégézéskor legalább ugyanannyi az "órabérük", mint bárki másnak: a szombat az szombat nekik is, ugyanannyira, mint másoknak.
40/47 anonim válasza:
Szept. elsején matrózblúz a kötelező nálunk (lányok), szóval nem küldhetném el másban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!