Mi az amit eltitkoltok a szüleitek elől? És miért?
Figyelt kérdés
2022. aug. 28. 15:14
22/27 anonim válasza:
"Csak értelmi fogyatékosoknak kell elmagyarázni, hogy miért megy az ember kirándulni."
Kicsit megártott neked, hogy bejutottál az egyetemre, miközben a szüleid "prolik". De nem is nagy csoda, hogy bukdácsolsz...
23/27 anonim válasza:
Már rég elvégeztem az egyetemet és semennyivel sincs rosszabb állásom, mintha teljesen értelmetlenül tanulásra pazaroltam volna az időmet.
24/27 anonim válasza:
"Már rég elvégeztem az egyetemet és semennyivel sincs rosszabb állásom, mintha teljesen értelmetlenül tanulásra pazaroltam volna az időmet."
Tehát tanulás nélkül végezted el?
25/27 anonim válasza:
Jelentős tanulás nélkül. Mindig a kettesre mentem.
26/27 anonim válasza:
Akkor végül te is proli leszel, csak te diplomás. :)
27/27 Metionin válasza:
Direktben nem titkolok semmit, csak úgy az életem 90%-ához egyszerűen nincs közük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!