Költözés után jobb lett?
Hello mindenkinek.
Akiknek rossz volt a kapcsolata addig, míg a szülőkkel éltek, szétköltözés után jobb lett?
Minden egyes rokonommal, akikkel együtt éltem, javult a kapcsolatom költözés után.
Van az a mondás, hogy inkább távolról szeretni, mint közelről utálni, nálunk teljesen igaz.
Sőt, költözéskor azt mondtam, sose megyek haza többet, látogatni se akarok, de így, több év múlva már ez se okoz gondot, szívesen elugrok időnként.
Persze, hogy jobb lett.
Már nincs pofozkodás, verés. Amikor találkozunk, azt a keveset kibírjuk civilizáltan. Ha meg nem, akkor hazajövök és kész.
Gyűlöltem mindig is szüleimnél lenni, ahogy tesóm is. Anyánk egy idegbeteg ember. Abszolút kedvelhetetlen. Idegeneknek szimpatikus maximum, akiknek teszi a jót és a szépet.
Mióta sikerült házat vennünk férjemmel, sokat javult a kapcsolatunk. Ami azt jelenti, hogy végre nem kell találkoznunk, vagy beszélnünk havi 1 alkalomnál többet, azt viszont kibírjuk veszekedés nélkül. Sokkal stabilabbnak és jobb kedvűnek érzem magam azóta, hogy nem kell a családom hangulat ingadozását hallgatnom, a természetüket elviselnem.
Jobb lett a kapcsolatom velük de nem azonnal
Egy két hónapot kellett várni. Sokszor már csak érdekből kerestek de akkor sem veszekedtünk már
Ennyi teljesen elég volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!