Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ilyenek a szüleim?

Miért ilyenek a szüleim?

Figyelt kérdés
Mai napig hozzám van vágva,hogy 21 éves koromig elvoltam tartva,de szerintem, ha ilyent mondanak,ezek szerint kötelességből neveltek fel. A másik, hogy elhordanak minden életképtelennek meghogy nem vagyok segítőkész,persze arra jó voltam,hogy vegyek fel nekik hitelt,illetve az autókat a nevemre írassák, na meg pénzt kértek tőlem az 5 év alatt szinte minden hónapban,de ezt is letagadják,hogy ami pénzt kértek vissza is adták ők nem maradtak adósok nekem... Ha mertem szólni a pénz miatt,már megvoltam fenyítve,hogy kidobnak az utcára,magukat olyan jó szülőnek állítják be én csak köszönhetek nekik szerintük,pedig én segítettem rajtuk sokszor. Miután nem volt rám már szükségük elküldtek albérletbe,azt éljek úgy meg ahogy akarok.

2022. aug. 27. 08:53
 1/6 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem ne keresd őket addig míg ők nem keresnek,mond meg nekik ha gyereket vállalnak akkor kutyakötelesegük eltartani téged,minden szemrehányás,nélkül.
2022. aug. 27. 09:37
 2/6 anonim ***** válasza:
52%
Már megint te? Nem unod újra és újra kiírni? Az meg ah hitelt vettél fel , még mindig az ostobaságodat bizonyítja.
2022. aug. 27. 09:38
 3/6 A kérdező kommentje:
#2 Nem tudom te ki vagy,és nem tudom kire gondolsz,de nem én vagyok
2022. aug. 27. 09:39
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

"elvoltam tartva" - el voltam tartva

"megvoltam fenyítve" - meg voltam fenyítve

Mi a baj azzal, hogy albérletben élsz? Ez legalább egy tiszta helyzet, innentől senki nem tartozik senkinek, nincs mit felhánytorgatni, nem kérhetik, hogy szállj be a rezsijükbe, adj le a fizetésedből és hasonlók.

2022. aug. 27. 11:53
 5/6 A kérdező kommentje:
Aha ilyen fizetésekből fenn tartani magam...
2022. aug. 27. 12:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor minek foglalkozol velük?
2022. aug. 28. 03:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!