Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyádat vagy apádat szereted...

Anyádat vagy apádat szereted jobban?

Figyelt kérdés
2022. aug. 27. 03:02
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Már 18 voltam mikor apa meghalt,tényleg nem idealizálok,amíg élt is így volt,mamámat is jobban szerettem.csak azért írtam,hogy akkor is lehet szavazni ha már nem élnek.én nem látom értelmetlennek a szavazást,gondoltam,hogy normál esetben egy anya fontosabb,ahol meg mindkét szülő az a legjobb :)
2022. aug. 27. 11:11
 12/15 anonim ***** válasza:
Egyenlően.
2022. aug. 28. 03:15
 13/15 anonim ***** válasza:
68%

#9: Arról beszélek, hogy az első 4 opció közül mindegyik el van írva.

'Lány / nő vagyok,anyámat jobban szeretem'

[itt nincs szóköz a vessző után, ellenben felesleges szóközök vannak a per jel előtt és után]

'Fiú,/férfi vagyok anyámat jobban szeretem'

[itt egyszerre van vessző is meg per jel is a fiú és férfi között, ellenben a vagyok után nincs vessző]

'Nő vagyok ,apámat jobban szeretem'

[itt a vessző el van csúszva]

'Férfi vagyok apámat jobban szeretem'

[itt meg egész egyszerűen nincs vessző]

Nem értem, hogy lehet valaki ennyire igénytelen. Semmibe sem telt volna átnézni, és egységesíteni a dolgokat, ha már egyszer kiírsz egy kérdést. Remélem, így már világos, min problémáztam.

2022. aug. 28. 08:29
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

A másik nagy kedvenc, amikor egyesek még hülyébbek. Nevet csupa kisbetűvel, valamint a szót kettőnek írják. Például "elmegyek" helyett "el megyek", és társai.

2022. aug. 28. 09:31
 15/15 anonim ***** válasza:
már nincs különbség,mindketten,egy remélem boldogabb világban vannak! míg éltek anyámhoz jobban kötődtem. ff.
2022. szept. 25. 10:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!