Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vannak itt olyanok akik ki...

Vannak itt olyanok akik ki nem állhatják az apjukat?

Figyelt kérdés
Nem bírok a társaságában lenni. Átlagos középosztálybeli család vagyunk, az anyám nem dolgozik, itthon tevékenykedik. 4 tesóm van, de nem vagyunk csórók, vagy ilyesmi. Az apám nem vert sokat, csak néha, viszont a fegyelmezés meg a terror állandó volt. Hogy így egyél, nem jól csinálod, azt nem úgy kell, a legkisebb apróságokon akad ki a legjobban. Hogy mondjuk lecseppented a levest. Talán azért, mert nincs más amibe beleköthetne velünk kapcsolatban, jól tanulunk, stb. Állandóan basztat, javítgat, ez bennen szorongást épített ki az évek alatt, ha együtt vagyok vele, félek hogy miért szólít meg. Egyik tesóm sem bízik benne. Mind félünk tőle, kibírhatatlan. Senki nem mer a szemébe nézni. Ha el lennének válva a szüleink, szerintem soha nem akarnánk nála lenni. 17 f

2022. aug. 26. 23:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem 5 csecsemője van, 6-os, minden gyerek ki tudja venni a részét a háztartásból. Annyival nem több a munka 7 emberrel, mint 3-mal, ugyanúgy takarítani meg mosni meg főzni kell, csak nagyobb mennyiséget. Abban meg segítenek.

De, olyan rossz ember, ne szépítsd. Anyád mért bírja ki a kibírhatatlant? Lehet, hogy gyerekkorában b@szódott el valami, de nem a te dolgod, hogy ettől szenvedj és a te gyerekkorod is "elb@szódjon", hanem az övék lett volna, hogy alkalmatlan emberek ne szaporodjanak, mint a nyulak. Minek neki 5 gyerek, ha egyet se bír?

2022. aug. 27. 09:42
 12/18 anonim válasza:
68%
Így lett belőlem egy örült alkoholista
2022. aug. 27. 22:52
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Én apám is ilyen, az étkezőasztalnál élte ki a nevelést, :D meg hogy ezt nem úgy kell azt nem úgy kell, te nemtudod mi a helyes, meg nemtudod ugyse megcsinálni. Szomorú dolog rájönni, hogy ilyen lelkibeteg családod van. De anyám is hasonló, csak hozzá még ordibál is, úgy hogy tudja ez milyen káros és a szüleitől látta, sokszor beszéltünk róla, még is ebben éli ki a feszültséget ami a társasági életben lévő bizonytalansága okoz és mindezt meg is magyarázza magának, hogy helyes vagy sőt, ártatlanul bevallja, hogy sajnos ő ilyen és akkor zsarolás, nem szeretsz, nem számíthatsz rám, és amúgyis nekem köszönhetsz mindent. Valóban szánalmas és nevetséges emberek hogy tudják kemény munkával, ilyen mélyre szarbaásni magukat.
2022. aug. 27. 23:27
 14/18 anonim ***** válasza:
Az országban sokan vannak ilyenek.
2022. aug. 28. 03:15
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Én sem szeretem apámat. Miután megszülettem, és már nem csak ketten voltak anyummal, féltékeny lett rám. Megbánta, hogy megszülettem és egész életemben kimutatta ezt a negatív érzését felém.

Minden apró dologért megvert, szerintem direkt várta, figyelte mikor lesz olyan helyzet, hogy meginduljon a keze. Engem hibáztatott, amiért megromlott anyummal a kapcsolatuk, és engem vádolt azzal, hogy el fognak válni.

Végül nem váltak el, de apám hetekre el szokott tűnni, senkinek nem mondja el, hogy hova megy és meddig lesz ott. Néha hazaállít a vasárnapi ebédre, pár napig itthon dolgozik (vállalkozása van), aztán megint elmegy 2 hétre. Anyagilak teljesen elvágta magát tőlünk, semmiben nem támogatta a nevelésemet, anyum szar fizujából kellett meglennünk, miközben apám vette magának a drága cuccokat, új motor, új kocsi.

Mikor itthon van, borzasztóan szorongok, mikor meg nincs itthon, egyáltalán nem hiányzik.

Végre nemsoká elköltözök innen, párommal vettünk egy házat. Eljöttek szüleim is megnézni, apám annyit csinált, hogy szétfikázta az egészet.

22/L

2022. aug. 28. 11:34
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
15-ös, szakítsd meg a kapcsolatot teljesen. Anyád is elszúrta az életét, hogy ezt tűri.
2022. aug. 28. 11:59
 17/18 anonim ***** válasza:
Mekkora farokarc :D
2022. aug. 28. 12:04
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
1-es válaszoló vagyok. Nálunk is vannak hasonló húzások, kedves 15-ös.
2022. aug. 28. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!