Vannak itt olyanok akik ki nem állhatják az apjukat?

Nem 5 csecsemője van, 6-os, minden gyerek ki tudja venni a részét a háztartásból. Annyival nem több a munka 7 emberrel, mint 3-mal, ugyanúgy takarítani meg mosni meg főzni kell, csak nagyobb mennyiséget. Abban meg segítenek.
De, olyan rossz ember, ne szépítsd. Anyád mért bírja ki a kibírhatatlant? Lehet, hogy gyerekkorában b@szódott el valami, de nem a te dolgod, hogy ettől szenvedj és a te gyerekkorod is "elb@szódjon", hanem az övék lett volna, hogy alkalmatlan emberek ne szaporodjanak, mint a nyulak. Minek neki 5 gyerek, ha egyet se bír?

Én sem szeretem apámat. Miután megszülettem, és már nem csak ketten voltak anyummal, féltékeny lett rám. Megbánta, hogy megszülettem és egész életemben kimutatta ezt a negatív érzését felém.
Minden apró dologért megvert, szerintem direkt várta, figyelte mikor lesz olyan helyzet, hogy meginduljon a keze. Engem hibáztatott, amiért megromlott anyummal a kapcsolatuk, és engem vádolt azzal, hogy el fognak válni.
Végül nem váltak el, de apám hetekre el szokott tűnni, senkinek nem mondja el, hogy hova megy és meddig lesz ott. Néha hazaállít a vasárnapi ebédre, pár napig itthon dolgozik (vállalkozása van), aztán megint elmegy 2 hétre. Anyagilak teljesen elvágta magát tőlünk, semmiben nem támogatta a nevelésemet, anyum szar fizujából kellett meglennünk, miközben apám vette magának a drága cuccokat, új motor, új kocsi.
Mikor itthon van, borzasztóan szorongok, mikor meg nincs itthon, egyáltalán nem hiányzik.
Végre nemsoká elköltözök innen, párommal vettünk egy házat. Eljöttek szüleim is megnézni, apám annyit csinált, hogy szétfikázta az egészet.
22/L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!