Szülőként hogyan érintene, ha a 14-16 éves lányod egy 40 éves férfival lenne szexkapcsolatban?
Figyelt kérdés
A lány beleegyezik, akarja, tehát nincs erőszakról szó. Mennyire tudnátok toleránsak lenni, tekintve hogy a férfi az apja is lehetne?2022. aug. 22. 18:11
31/115 anonim válasza:
28-as Nem az 14 év a beleegyezési korhatár, ezért így tette fel a kérdést gondolom a kérdező.
32/115 anonim válasza:
Ha Mészáros Lölő az, akkor felőlem orrba-szájba kenheti, csak tejeljen.
33/115 anonim válasza:
Remélem csak poénnak szántad (undorító humorod van)
34/115 anonim válasza:
32#
Mészáros szerinted 40 éves?:)
35/115 anonim válasza:
#34 A kérdésben 40-50 szerepel, Lölő meg mióta fel lett varrva az arca belefér ebbe a kategóriába :D
36/115 anonim válasza:
Lölönek már van külön bejáratú ribije. Mondjuk ha be akaran újítani mellé egy gyereket is ringyónak, a Várkonyi Andika akkor is hallgatna, nehogy kiessen az imádott férjecskéje vagyonából.
37/115 anonim válasza:
Tiltanám, ugyanis ha én vagyok a szülő, én tartozom érte felelősséggel, és azt kell tennie, amit mondok.
38/115 anonim válasza:
Attól függ. Ha tudnék róla, akkor elbeszélgetnék a lányommal és utána ráhagynám, hogy döntsön ő mit szeretne. Semmivel se rosszabb ha egy 15 évessel szexel vagy egy 40 évessel. Lehet egy 40 éves sokkal jobban vigyázna rá és kedvébe járna, mint egy 15 éves, akinek lehet csak 1 skalp lesz a lányom. Szívesen elbeszélgetnék az adott 40 éves pasival is, lehet gyermeklelkű, lehet ki sem néz 40 nek, kitudja mit szeretnek együtt a lányommal.
39/115 anonim válasza:
"Semmivel se rosszabb ha egy 15 évessel szexel vagy egy 40 évessel. " Szülő ekkora marhaságot nem mondana. Egy szexuális ragadozó viszont simán.
40/115 anonim válasza:
Elég sok lett itt a ragadozó csőcselék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!