Szülőként hogyan érintene, ha a 14-16 éves lányod egy 40 éves férfival lenne szexkapcsolatban?
Figyelt kérdés
A lány beleegyezik, akarja, tehát nincs erőszakról szó. Mennyire tudnátok toleránsak lenni, tekintve hogy a férfi az apja is lehetne?2022. aug. 22. 18:11
12/115 anonim válasza:
8-as Ez igaz, a szülőnek meg joga van nem hagyni, hogy találkozzanak.
13/115 anonim válasza:
De miért baj, ha szexelnek? Nem értem. Úgy csináltok, mint ha valami ördögtől való dolog lenne a szex, egy idősebbnél jobb kezekben is van, plusz nem kihasználásról van szó, a lány is akarja, beleegyezett és egy korabeli is kihasználhatná. Ez ma már szerintem teljesen elfogadott, nagyon erkölcsös és korlátolt emberek lehettek. Lehet, hogy sok férfinak az minden vágya, hogy egy 14 évessel szexeljen, de ettől még nem feltétlenül lesz rossz ember, hisz ha szereti, vigyáz rá, nem okoz a lánynak traumát, inkább egy jó, felejthetetlen élményben lesz része.
14/115 anonim válasza:
Na, itt egy gyerekhúsra éhes.. tényleg nem érted miért gáz ha negyvenes faszi az általános iskolában vadászik gyerekekre?
15/115 anonim válasza:
Szomorú lennék!
Várja meg, amíg 18 lesz és aztán szexeljen olyannal, aki szívből szereti és nem csak szxet akar tőle, meg kihasználni!
16/115 anonim válasza:
ha a 14 évesemnek szexkapcsolata lenne TÖK MIND EGY h hány évessel, én biztos elgondolkodnék h hol rontottam el?!
Ebben a korban van az első szerelem stb.
Sz h ilyenkor csak dugópajtija legyen nagyon elszomorító
17/115 anonim válasza:
Szerintem a lány apja az ilyet agyonverné.
18/115 anonim válasza:
Meglepődnék, hogy tudok róla.
Nekem is volt szexkapcsolatom 20 évesen 50 felettivel, de arról csak mi ketten tudtunk.
19/115 anonim válasza:
Ha szexelni tud, akkor eltartani is tudja magát.
20/115 anonim válasza:
15 évesen nekem nagyon öreg volt egy 40-es férfi. Undorító:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!