Szülőként hogyan érintene, ha a 14-16 éves lányod egy 40 éves férfival lenne szexkapcsolatban?
Figyelt kérdés
A lány beleegyezik, akarja, tehát nincs erőszakról szó. Mennyire tudnátok toleránsak lenni, tekintve hogy a férfi az apja is lehetne?2022. aug. 22. 18:11
71/115 anonim válasza:
Úgy látom aki lepontozta a kronofíliás válaszom az mind egy kiskorúval szexelni akaró beteg ember 🤷🏻♀️
73/115 anonim válasza:
Hát pl. azért beteg mert szenilis vén papaként vagy érett felnőttként ne egy tizenévesre bukjon. Bár az nem az én bajom hogy nem emlékszel, tudom az időskori demencia népbetegség, szóval nem hibáztatlak hogy nem emlékszel.
74/115 anonim válasza:
Te döntöd el, kire bukhat? Egy érett felnőtt férfi bukhat és sokan buknak is a 18-19 éves felnőttekre.
Te nem emlékszel milyen baromságokat soroltál fel.
75/115 anonim válasza:
Ember te írtad az előbb hogy nem emlékszel rá miket írtam 😂😂😂 Ki is törölték a kommented, mindkettőt. És igen, egy érett férfi aki nem 21-22 éves hanem majdnem 30 az ne futkosson tizenévesek után.
76/115 anonim válasza:
77/115 anonim válasza:
Attól hogy elcseszett törvényeink vannak, még nem teszi okéssá. Amerikában csinálják jól. Ott 18 év a korhatár. Extrém esetben akár egy 18 évest is feljelentenek hogy egy 18 év alattival volt. Extrém, de legalább az ilyen kor fétises szerencsétlenségeket elbátortalanítják. A 18-19 éves is saját korabelivel legyen, ne egy kiöregedő véglénnyel.
78/115 anonim válasza:
Álmodik a nyomor, nekem és sok más társamnak egy agg bácsi biztos nem kellene. Max az aranyásóknak, de arra szerintem nem kell büszkének lenni. És aki tizenévesekre bukik idős fejjel, az igen, egy kiöregedő véglény. Szerencsére anyáméknak volt annyi esze hogy normális párt találjon magának, ne egy vén csövest.
79/115 anonim válasza:
Nyugi én pontosan emlékszem miket írtam :D
80/115 anonim válasza:
Azért itt egyes válaszolók eléggé el vannak tévedve a 30-40 éves korosztállyal és magukba nézhetnek, ahogyan reagálnak róluk, mert ők is lesznek majd ennyi idősek. Amúgy nem tudom milyen kép van a fejetekben, de szerintem hamis az a kép. Én nem tudom ti jártok e koncertre,fesztiválokra, konditerembe de ott is sok ilyen korú csávó van, és baromira nem idősek és nem vén csövesek. Jól öltözöttek, divatos ruhákkal és jó a stílusuk is. Egyáltalán nem pocakosak, nem kopaszok meg ilyenek, ami nektek a fejetekben van. Sőt bármennyire is bosszantónak találjátok a helyzetet, pont hogy 16+ éves lányok rajongják körül ezeket a férfiakat, mert nem okoz nekik a gondot pénz, hogy meghívják a másik embert (tudjátok nem dobják össze a pénzt) illetve baromira határozottak és jól kommunikálnak és szépen beszélnek velük. A fiúk huszonéves és tizenéves korosztályuk, meg makognak összevissza, meg piálásán és szexen kívül mást nem tudnak felmutatni. Ez csak azért írom, mert nagyon sokan tévedésben vannak azzal, hogy az idősebb pasik nyomulnak a 16+ lányokra, amikor pont ellenkezőleg. Amúgy a világ annyira színes és változatos, hogy akár igen 18 éves is lehet szerelmes egy 30-40 éves férfiba. Ezt szerencsére nem mi kommentelők döntjük el, hanem ők ketten. A másik meg a törvények adva vannak és akkor meg miről beszélünk? Ja mielőtt nekem estek, hogy beteg állat vagyok és társai, ez nem így van, hanem egyszerűen nem egy zárt buborékban vagyok, hanem más a véleményem mint másnak, meg elfogadom, hogy különbözőek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!