Szülőként hogyan érintene, ha a 14-16 éves lányod egy 40 éves férfival lenne szexkapcsolatban?
Figyelt kérdés
A lány beleegyezik, akarja, tehát nincs erőszakról szó. Mennyire tudnátok toleránsak lenni, tekintve hogy a férfi az apja is lehetne?2022. aug. 22. 18:11
111/115 anonim válasza:
De mi ezzel a baj? Szexuális szabadság van, 14-16 éves már eltudja dönteni kivel fekszik le, ha az egy 17 éves, akkor azzal, ha meg egy 40 éves, akkor meg azzal, nem hiszem, hogy bárkinek bármi köze lenne hozzá, egyrészt a jog is engedi, ártani nem árt vele magának és nem is feltétlenül kihasználásról szól ez(Egy korabeli is kihasználhatja), a lényeg, hogy beleegyezzen és élvezze, nem? Miért baj az, ha valakinek szexuális partnere van, akár ilyen fiatalon is? Már nem abban a korban élünk, hogy az ideológiánkat ráerőltessük a másikra.
112/115 anonim válasza:
Én rosszul érezném magamat, amiért annyira kudarcba fulladt a nevelésem, hogy a gyerekem kvázi keresett magának egy "új szülőt".
113/115 anonim válasza:
#112 Szexuális partnert keresett, nem új szülőt, nem rontottál el semmit, élvezi az életet, még mindig nem értem mi ezzel a baj, sem a lánynak nem árt, sem másnak a pali, az hogy neked a beszűkült látásmódod miatt nem tetszik már részlet kérdés. Nem értem mi a különbség aközött, ha egy 16 éves egy 17 évessel fekszik le, vagy egy 40 évessel, teljesen mindegy, nem kell rögtön lepedofilozni az illetőt és azt hinni, hogy csak kihasználja, mint írtam egy korabeli is kihasználhatja, sőt.
114/115 anonim válasza:
Most 14 vagy 16 éves? Baromira nem mindegy.
115/115 anonim válasza:
114
Azért nem sok különbség van, 2 év.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!