Az egyetlen fiam 28 éves, lassan 2 éve van együtt egy nővel, aki már 41 lesz decemberben. Most gyűrűt is vett neki. A kérdésre, hogy gyereket terveznek-e vagy mit akarnak, az volt a válasz, hogy jelenleg nem aktuális náluk a téma, mert a nő még nem áll készen rá (merthogy az előző házasságában halva született a gyereke). Szóval lassan 41 éves és még nem áll készen rá. Akkor mikor fog?? Nyílván mikor már késő lesz. És a fiamért is aggódom, mert az elején látszott, hogy inkább a nő akaszkodott rá és hogy a fiam hamar rá fog unni, és sokszor tűnt úgy, hogy nemsokára otthagyja, viszont az utóbbi időben már úgy látom mintha a fiam ragaszkodna jobban. És mondja is hogy szereti, régebben meg azt mondta ha felhozódott hogy nem illenek egymáshoz, hogy majd szakít vele ha megunja,van idő. Pedig arra számítottunk hogy mostanra rég vége lesz és talál magához illő párt. Így nem fog egyhamar észhez térni, mikor fog így családot alapítani?
Olyan szuper lenne, ha kimásznál a fiad valagából, és annak a "nőnek" a méhéből, akit 2 év után se fogadtál még el, de unokát vársz tőle..
Attól mert te pottyantottál egy gyereket, annak nem kötelessége neked unokát gyártani.
2022. aug. 21. 12:33
32/71 anonim válasza:
A gyerek nem garancia a boldogságra, lehet hogy a fiad nem is akar apa lenni,csak nem meri neked bevallani.És amúgy ha kölcsönösen szeretik egymást,akkor feltételezem, hogy ő már most boldog.
Itt egyetlen ember nem boldog, az pedig te vagy, mert nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy te azt elképzelted.
Hagyd őket békén, így csak elmarod magad mellől.
2022. aug. 21. 12:34
33/71 anonim válasza:
Mért csak egy gyereket szültél? Ha nem vagy kényes, és szülsz hármat-négyet, lenne már unokád. Csak a te kényelmed volt az első - hát a fiadnak is az övé az első.
2022. aug. 21. 12:51
34/71 anonim válasza:
Csináljak?
2022. aug. 21. 12:52
35/71 anonim válasza:
Sajnálom a kérdezőt, hogy így rá támadtak. Nem vagyok jós, lehet tévedek, de szerintem is nagyobb esély van arra, ha nem lesz gyerek, akkor a fia 10 év múlva el fogja hagyni az akkor 51 éves nőt. (Demi Moore -Ashton Kutcher jelenség). Szóval unoka lesz, de nem most. Ami szerintem nem baj, hogy. egy 28 éves férfinek, szerintem még fiúnak nincs gyereke. Még éljen, tanuljon, keresse az utját stb.
2022. aug. 21. 13:00
36/71 anonim válasza:
És ha örökbe fogadnak? Manapság sokan ezt csinálnálják 40 felett.
Amúgy meg ne akard jobban tudni a fiad életét, mint ő maga.
2022. aug. 21. 13:06
37/71 A kérdező kommentje:
Csak 10 év múlva már ő is benne lesz a korában és nehezeb lesz normális feleséget találnia. A korabeliek vagy elkeltek vagy elváltak 1-2-3 gyerekkel a batyuban, a fiatalabbak lehet csak pl.5 év múlva aksrnsk gyereket, addigra a fiam is 40 felett lesz. Egy férfinak sem ez a legideálisabb kor a családalapításra, mert fel is kell nevelni a gyereket.
2022. aug. 21. 13:09
38/71 anonim válasza:
Sokat elárul a kérdezőről, hogy a fia idősebb nővel van, azaz anyakomplexusos lehet,ha így van, nem csoda, hogy nem akar szaporodni.
2022. aug. 21. 13:12
39/71 anonim válasza:
Bírom, hogy te megállapítod, hogy tuti boldogtalan a fiad, holott a leírásból pont nem úgy tűnik.
Szerinted csak akkor lehet boldog, ha vsn gyereke? Akit amúgy se neked csinálnának?
A másik, hogy folyton azt szajkózzák sokan, hogy akinek nincd gyereke az önző - bezzeg az önzetlen szülő, aki azért szült, hogy a gyerek majd hozzon neki unokát.
2022. aug. 21. 13:17
40/71 anonim válasza:
B.sszus 14, én komolyan kérdeztem. :) Én már javában vénasszony vagyok ezen az alapon, (nagymamikácska korú 53 éves), de előbb harapnám le a saját fejemet mint ilyen baromságokon törjem a tollamat. Mai napig azzal hitegetem magam, hogy az ilyen őskövület gondolkodás a mi szüleink korosztályával megszűnt létezni. Pont azért, mert saját bőrünkön éreztük, milyen irritáló viselkedés ez. Harmincat verdesi mindkét gyerekem, nincs unokám, ha 12 lenne, velük bukfenceznék az udvaron, de csak azért, mert akkor az lenne. Most meg ez van, ne játsszuk már meg, hogy még mindig csak a saját kis pici dobozunkban tudunk gondolkodni. Ez ma már egy hetvenestől is gáz, a kérdező pedig biztos nincs annyi. Színészkedés ez az egész, ő diktálni akar, punktum, vitának helye nincs, különben a gyereke nem lesz boldog. És tudod mi a legrosszabb, hogy az eszemmel meg tudom, sajnos a való életben is vannak ilyenek. Besz.rás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!