Mit tegyek hogy ne hiányozzon ennyire az anyukám?
Figyelt kérdés
Azt előre leszögezem hogy 23 éves lány vagyok. Szóval most nem szeretném megnevezni a pontos okot, de elváltak a szüleim. Rá pár napra az anyukám öngyilkosságot kísérelt meg, de túlélte, jelenleg kórházban van. Viszont nem látogathatom még. Az elején még jól bírtam meg minden, de már kezd nagyon hiányozni. Sokszor kapom magam azon hogy pityergek. Apukámmal és a testvéremmel maradtam. Viszont ha anyukám ki is jön a kórházból valószínűleg sosem lesz a régi (bal szemére megvakult és fennáll a lebénulás esélye is). Most hogy ebbe belegondolok nagyon hiányzik és úgy érzem nem bírom tovább ezt a nyomást. Nem beszélek erről itthon, de szerintem már látják hogy valami baj van.2022. aug. 20. 17:48
11/17 A kérdező kommentje:
Azt mondták hogyha átszállítják egy másik osztályra akkor be lehet menni már hozzá, jelenleg még az intenzíven van, nagyrészt mélyaltatásban.
Apukám akart elválni tőle, ő mondta hogy ne is beszéljek róla mert csak gondot okoz. Én igazából mindkét szülőmet egyformán szeretem, és anyukámmal is fogom tartani a kapcsolatot ha jobban lesz. Valóban nem egy könnyű válás volt. Most visel meg igazán. Pszichológusra már én is gondoltam mert tényleg nem bírom egyedül ezt úgy érzem.
2022. aug. 20. 23:17
12/17 anonim válasza:
"ő mondta hogy ne is beszéljek róla mert csak gondot okoz"
Bocs, de apád egy érzéketlen idióta f@sz...
13/17 anonim válasza:
Hát akkor most kezdj el az interneten egy szimpatikus pszichológust keresni. (Pontosabban többet, mert nem biztos, hogy ráér a kinézett.)
14/17 A kérdező kommentje:
Eegy kis helyzetjelentés. A héten átszállították egy másik, közelebbi kórházba. Már tud beszélni, nagyjából mozogni is. Nemsokára indulok be hozzá, már lehet látogatni is.
2022. szept. 2. 15:23
16/17 anonim válasza:
Kitartást, kérdező. Ölelgesd meg anyukádat :)
17/17 A kérdező kommentje:
Kiengedték a kórházból, de még így is egész napos felügyeletet igényel. Nagyon nehezen mozog, de fel tud állni. Abba apa belement hogy addig itt lakjon amíg megerősödik, jó eséllyel újra tud majd járni. Segítek neki amiben tudok, öltöztetem, mosdatom.
2022. okt. 8. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!