Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek mit csináljak?...

Szerintetek mit csináljak? Félek, hogy apuék iszonyat mérgesek lennének.

Figyelt kérdés
Szóval vallásos család vagyunk, vagyis a szüleim azok… minden vasárnap templomba járunk, amit én nem igazán szeretek. Mármint jobb napjaimon megvan a maga bája, de nem vagyok egy reggeli ember, főleg a vasárnapi kiöltözés, templom, stb nem tetszik. De szokásunk a mise után a templommal átellenben szembe lévő kávézóban reggelizni. És a pincér srác elképesztően helyes, de tényleg nagyon nagyon, és mindig kedves velem, és mosolyog is. Most temetés volt, nem is ismertük a nénit csak a templomban, meg hentesnél, ilyesmi láttuk. Szóval átszöktem a kávézóba mondván, hogy hazamegyek mert nem érzem jól magam. Beszélgettem a pincérsráccal, és szerintem flörtölt velem, de ebben elég béna vagyok. Mondta hogy ha van kedvem holnap menjek oda zárásra, és akkor lehetünk zárás után kettesben a kávézóban ami elvileg nagyon menő, vagyis ő ezt mondta. Nem tudom, nekem ez nagyon randinak hangzik, és aggódom… anyuék megölnének ha megtudnák, hogy odamegyek, és bár csak fél órára van Budapesttől, ez a hely olyan mint egy falu, ha valaki meglát minket, másnap anyu tudni fogja… 18L

2022. aug. 16. 18:54
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:
99%

"Dehogynem, semminek nincsenek kitéve, nagyon nagy a szigor. Ez a lány is tapasztalatlan, még a kezét sem fogták meg soha. Más korabeli lány simán levágná egy ilyen egyértelmű jelzésből, hogy mit akar a srác. Ráadásul nem 15 éves, hanem már 18."

Szóval más lányok ki vannak téve a dolgoknak, 18 éves korukra a tapasztaltság eloszlatja a naivitásukat, meeeert: addigra már elmentek egyszer-kétszer egy üres kávézóba, és szembesültek azzal, hogy csak dugni akar a lovag. Azaz ők is átmentek ugyanazon a pofáraesésen, csak hamarabb. Végül is ez így van, de az miért jobb? Akkor már nem mindegy, hogy valakinek 15 vagy 18 évesen vágják az arcába, hogy csak f..szpörgettyűnek rendelték oda? Úgyis kb. mindenkinek van "szerencséje" ilyenhez előbb vagy utóbb. Így tanulja meg utána "levágni a jelzéseket".

Szerintem nem gond, hogy a kérdező 18 évesen megy át rajta, mert egy 15 éves akkor is befolyásolhatóbb, gyengébb, bizonytalanabb, és nagyobb az esélye, hogy még bele is megy valamibe a pasi kedvéért, hogy ne nehezteljen, amiért "megfutamodik"..

Amúgy tényleg nem a vallásosságtól függ a tapasztalatlanság és naivitás (a kérdező sem vallásos, csak elcibálják hétvégenként a templomba, amit ő utál), hanem a személyiségtől, lelki alkattól (ábrándos, romantikus lányok hátrányban - nem kindenki születik rafkós luvnyának), esetleg még szeretethiánytól (a szeretethiányos pedig mindenben azt a lehetőséget látja meg először, hogy szeretetet kaphat).

2022. aug. 17. 14:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!