Szerintetek mit csináljak? Félek, hogy apuék iszonyat mérgesek lennének.
Nem vagyok nálad sokkal idősebb, úgyhogy bizonyos szinten megértem, hogy ez neked egy romantikus randinak hangzik.
Sajnos azonban valószínűleg nem ez a srác elképzelése, egyetértek az előttem szólókkal.
Napközben igyatok meg egy kávét egy nyitott helyen inkább. Ha ebbe is belemegy, akkor valószínűleg tényleg tetszel neki és nem egy menetre kellenél csak.
Egyértelmű, hogy mire irányul a szándéka a fiúnak és ráadásul ismerni se ismered...
A randikat fényes nappalra szokták időzíteni, séta, kávézó, mozi stb és nem "ketten maradunk és nagyon menő lesz" szöveget nyomva.
"holnap menjek oda zárásra, és akkor lehetünk zárás után kettesben a kávézóban ami elvileg nagyon menő, vagyis ő ezt mondta"
Nem írtad el a korodat? Tényleg 18, nem csak 8 éves vagy?
Akkor fordítok: a srác bepróbálkozott, kapható vagy-e egy gyors numerára - és mivel ez neki (és ahogy olvasom, nagyjából mindenki másnak) egyértelmű, a bezárt kávézóban majd nem fogja érteni, miért tiltakozol, amikor meg akar d.ugni, hiszen odamentél...
Felolvastam a férjemnek a kérdésed és amit írtál Kérdező és megkérdeztem, hogy mi a véleménye?
Szó szerint azt mondta, hogy "Dugni akar a gyerek, kinek nem egyértelmű ez?"
Én is direkt mindig vigyáztam hogy randiknál ne forduljon elő félreérthető helyzet, vagy olyan, amibe bele lehetne magyarázni hogy "ez nemcsak ismerkedés hanem gyors közeledés".
Ráadásul ha elmennél hozzá zárás után - ahogy írod - senki se tudná: hol vagy, merre mentél stb... Félelmetes.
Egyébként a fiú szokott udvarolni, ha egyetlen "füttyentésre" ugrasz és te mész "a fiú után", nem fognak túlzottan értékelni.
Ismerni sem ismered, egy teljesen idegen, kettesben, bezárt ajtók mögött, éjszaka, úgy hogy senki se tudja hozzátartozóid közül hol vagy stb, nagyon gondold át...
A döntés a tiéd, de szerintem: NE MENJ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!