Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek mit csináljak?...

Szerintetek mit csináljak? Félek, hogy apuék iszonyat mérgesek lennének.

Figyelt kérdés
Szóval vallásos család vagyunk, vagyis a szüleim azok… minden vasárnap templomba járunk, amit én nem igazán szeretek. Mármint jobb napjaimon megvan a maga bája, de nem vagyok egy reggeli ember, főleg a vasárnapi kiöltözés, templom, stb nem tetszik. De szokásunk a mise után a templommal átellenben szembe lévő kávézóban reggelizni. És a pincér srác elképesztően helyes, de tényleg nagyon nagyon, és mindig kedves velem, és mosolyog is. Most temetés volt, nem is ismertük a nénit csak a templomban, meg hentesnél, ilyesmi láttuk. Szóval átszöktem a kávézóba mondván, hogy hazamegyek mert nem érzem jól magam. Beszélgettem a pincérsráccal, és szerintem flörtölt velem, de ebben elég béna vagyok. Mondta hogy ha van kedvem holnap menjek oda zárásra, és akkor lehetünk zárás után kettesben a kávézóban ami elvileg nagyon menő, vagyis ő ezt mondta. Nem tudom, nekem ez nagyon randinak hangzik, és aggódom… anyuék megölnének ha megtudnák, hogy odamegyek, és bár csak fél órára van Budapesttől, ez a hely olyan mint egy falu, ha valaki meglát minket, másnap anyu tudni fogja… 18L

2022. aug. 16. 18:54
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
98%

Nem vagyok nálad sokkal idősebb, úgyhogy bizonyos szinten megértem, hogy ez neked egy romantikus randinak hangzik.

Sajnos azonban valószínűleg nem ez a srác elképzelése, egyetértek az előttem szólókkal.

Napközben igyatok meg egy kávét egy nyitott helyen inkább. Ha ebbe is belemegy, akkor valószínűleg tényleg tetszel neki és nem egy menetre kellenél csak.

2022. aug. 16. 19:35
 12/51 anonim ***** válasza:
97%

Egyértelmű, hogy mire irányul a szándéka a fiúnak és ráadásul ismerni se ismered...

A randikat fényes nappalra szokták időzíteni, séta, kávézó, mozi stb és nem "ketten maradunk és nagyon menő lesz" szöveget nyomva.

2022. aug. 16. 19:43
 13/51 anonim ***** válasza:
93%

"holnap menjek oda zárásra, és akkor lehetünk zárás után kettesben a kávézóban ami elvileg nagyon menő, vagyis ő ezt mondta"

Nem írtad el a korodat? Tényleg 18, nem csak 8 éves vagy?

Akkor fordítok: a srác bepróbálkozott, kapható vagy-e egy gyors numerára - és mivel ez neki (és ahogy olvasom, nagyjából mindenki másnak) egyértelmű, a bezárt kávézóban majd nem fogja érteni, miért tiltakozol, amikor meg akar d.ugni, hiszen odamentél...

2022. aug. 16. 19:44
 14/51 anonim ***** válasza:
97%
Jézusom, hát én 18 évesen fiúként már konkrétan úgy hívtam el lányokat randira hogy szándékosan kizárható legyen bármi ilyen eshetőség, ha online ismerkedem, direkt olyan helyen akarok találkozni, ahonnan nem fájás neki a tömegközlekedés, de félútnál tovább nincs is igénye, hogy elkísérjem, mert idegenekkel/félidegenekkel szimplán nem csinálunk ilyet, főleg a mai világban.
2022. aug. 16. 19:46
 15/51 anonim ***** válasza:
96%

Felolvastam a férjemnek a kérdésed és amit írtál Kérdező és megkérdeztem, hogy mi a véleménye?

Szó szerint azt mondta, hogy "Dugni akar a gyerek, kinek nem egyértelmű ez?"

2022. aug. 16. 19:49
 16/51 anonim ***** válasza:
97%

Én is direkt mindig vigyáztam hogy randiknál ne forduljon elő félreérthető helyzet, vagy olyan, amibe bele lehetne magyarázni hogy "ez nemcsak ismerkedés hanem gyors közeledés".

Ráadásul ha elmennél hozzá zárás után - ahogy írod - senki se tudná: hol vagy, merre mentél stb... Félelmetes.

2022. aug. 16. 19:50
 17/51 anonim ***** válasza:
79%
Hívd el inkább a vasárnapi misére, aztán a családi reggelire. :)
2022. aug. 16. 19:52
 18/51 anonim ***** válasza:
92%

Egyébként a fiú szokott udvarolni, ha egyetlen "füttyentésre" ugrasz és te mész "a fiú után", nem fognak túlzottan értékelni.

Ismerni sem ismered, egy teljesen idegen, kettesben, bezárt ajtók mögött, éjszaka, úgy hogy senki se tudja hozzátartozóid közül hol vagy stb, nagyon gondold át...

A döntés a tiéd, de szerintem: NE MENJ.

2022. aug. 16. 19:58
 19/51 anonim ***** válasza:
97%
Kérdező, ez red flag. Ha randizni akar a srác, akkor hívjon el kávézni, fagyizni, sétálni, akárhová olyan helyre, ahol mások is vannak, ne pedig zárás után a kávézójába. Ne azért ne menj bele ebbe, mert jaj apádék mit szólnak, ha megtudják, hanem a saját biztonságod érdekében.
2022. aug. 16. 19:58
 20/51 anonim ***** válasza:
94%
Nem olvastam a válaszokat, de véletlenül sem menj zárás után a kávézóba egyedül a pasival. Csak dugni akar, esetleg erőszakos lesz. Ha valóban érdekelnéd, akkor normál randit ajánlott volna, nem pedig este házhoz rendeli a nőt. Legyen már önbecsülésed, ne viselkedj ilyen olcsón egy olcsó pasinak.
2022. aug. 16. 20:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!