Szerintetek mit csináljak? Félek, hogy apuék iszonyat mérgesek lennének.
"Sőt, ilyen ajánlat után már az se játszik, hogy találkozzál vele nappal, rendes randihelyen, mert ilyen férfival egyáltalán nem kell találkozni. Nem párkapcsolati alany."
Igazad van.
Ne légy naiv, csak meg akar kettyinteni.
Ha tényleg meg akarna ismerni akkor mondjuk elhívott volna egy kávéra vagy pizzázni nem egy zárás utáni kefélésre.
Kérdező, ne írd le magadat, kérlek, nem veled van a baj, biztos nagyon csínos vagy, de az ilyen pasik nem érik meg.
És az a véleményem, hogy a szüleid is tehetnek róla, hogy ilyen naiv vagy ezzel az extra vallásossággal, gondolom limitálva van a nethasználatod is.
Viszont semmiről nem vagy lekésve, én 29 voltam az első szexnél és párkapcsolatban (nem vallásosság miatt, csak addigra jöttem rá, hogy demiszexuális vagyok), hidd el tényleg nem vagy semmiről lekésve. Nyilván nem azt mondom, hogy várj még 10 évet, de elkapkodni se kell. Viszont megéri olyanra várni, aki tisztel annyira, hogy elhív néhány normális randira, mielőtt a bugyidba akar turkálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!