Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek mit csináljak?...

Szerintetek mit csináljak? Félek, hogy apuék iszonyat mérgesek lennének.

Figyelt kérdés
Szóval vallásos család vagyunk, vagyis a szüleim azok… minden vasárnap templomba járunk, amit én nem igazán szeretek. Mármint jobb napjaimon megvan a maga bája, de nem vagyok egy reggeli ember, főleg a vasárnapi kiöltözés, templom, stb nem tetszik. De szokásunk a mise után a templommal átellenben szembe lévő kávézóban reggelizni. És a pincér srác elképesztően helyes, de tényleg nagyon nagyon, és mindig kedves velem, és mosolyog is. Most temetés volt, nem is ismertük a nénit csak a templomban, meg hentesnél, ilyesmi láttuk. Szóval átszöktem a kávézóba mondván, hogy hazamegyek mert nem érzem jól magam. Beszélgettem a pincérsráccal, és szerintem flörtölt velem, de ebben elég béna vagyok. Mondta hogy ha van kedvem holnap menjek oda zárásra, és akkor lehetünk zárás után kettesben a kávézóban ami elvileg nagyon menő, vagyis ő ezt mondta. Nem tudom, nekem ez nagyon randinak hangzik, és aggódom… anyuék megölnének ha megtudnák, hogy odamegyek, és bár csak fél órára van Budapesttől, ez a hely olyan mint egy falu, ha valaki meglát minket, másnap anyu tudni fogja… 18L

2022. aug. 16. 18:54
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
31%

Miért nem akar nappal találkozni? Van valakije, és nem akar lebukni?

Randizz vele, találkoztatok, de ne ott. Legyen már több önbizalmad! Miért ne tetszetnél egy pasinak?

2022. aug. 17. 07:19
 42/51 anonim ***** válasza:
30%

"fura lenne ha tényleg én tetszenék neki"

Nem, az nem lenne fura. Biztos nagyon csinos vagy, egyáltalán nem ez a gond. De pont azért, mert egyre csinosabb fiatal nő vagy, egyre több eszed kell legyen, hogy nemet tudj mondani a sok hülyeségre annak érdekében, hogy majd a lehető legjobban sikerüljön az a kapcsolatod, amelyik valóban egy életre fog szólni. Ez a lényege a 6. parancsolatnak, nem az, hogy jól kitoljon veled az Isten. Nyilván te sem arról álmodozol, hogy de jó lenne, ha a jövendőbelid mostanában mindenféle kiscsajokra ráugrana még mielőtt veled összejön, csak azért, mert adódik egy-egy romantikus(nak tűnő) lehetőség - akkor pedig te se menj bele ilyenekbe most se, meg később se. Ha nem csak az egyéjszakás kalandok a célod, hanem az igazi boldogság, akkor azoktól lesd el, hogy mit hogyan csináltak, akik már hosszú évtizedek óta boldog házasságban élnek.

2022. aug. 17. 07:51
 43/51 anonim ***** válasza:
91%

Erről anyádék tehetnek, hogy ilyen naív vagy, a túlzott féltéssel, vallásossággal.

Nem baj, jól tetted hogy nem mész/nem mentél.

2022. aug. 17. 09:04
 44/51 anonim ***** válasza:
17%
A tizenévesek naivitásának semmi köze ahhoz, hogy vallásos nevelést kapnak-e vagy nem. Sőt...
2022. aug. 17. 09:10
 45/51 anonim ***** válasza:
86%
Dehogynem, semminek nincsenek kitéve, nagyon nagy a szigor. Ez a lány is tapasztalatlan, még a kezét sem fogták meg soha. Más korabeli lány simán levágná egy ilyen egyértelmű jelzésből, hogy mit akar a srác. Ráadásul be 15 éves, hanem már 18.
2022. aug. 17. 12:36
 46/51 anonim ***** válasza:
92%
Nem 15 éves*
2022. aug. 17. 12:36
 47/51 anonim ***** válasza:
26%

"semminek nincsenek kitéve, nagyon nagy a szigor. Ez a lány is tapasztalatlan, még a kezét sem fogták meg soha."

Te csak tudod... :D

2022. aug. 17. 13:01
 48/51 anonim ***** válasza:
96%

#45, a #44-esnek igaza van. Az én apukám is vallásos, mi is járunk vasárnaponként templomba, életemben mindig így volt ez.

16 vagyok, és bevallom, elsőre én is biztos nagyon megörültem volna ennek az ajánlatnak, amit a pincér tett a Kérdezőnek. De, kis idő múlva biztosan elgondolkoztam volna, hogy miért akar ez velem este, éjszaka találkozni, miért a munkahelyén, zárás után? Már akkor is fura volt, mikor olvastam a kérdésben. Most, hogy olvastam a válaszokat, egyet értek veletek.

Nevezzetek engem is naivnak, de biztos emlékeztek még milyen volt ennyi évesnek lenni. Az ember naiv, tapasztalatlan, reményteli. Vallásosságtól függetlenül is. Nem egy olyan emberkét ismerek, aki ebbe simán belement volna, és életében nem járt még mondjuk templomba.

Kérdező. Nem veled van a baj, ne becsüld alá magad. Vannak normális fiúk is, és ők nem így, ilyen módon fognak közeledni feléd :)!

2022. aug. 17. 13:40
 49/51 anonim ***** válasza:
100%
Ha rendesen rád lenne kíváncsi és megismerni szeretne, akkor valami normálisabb program jutott volna eszébe. Ezentúl jegyezd meg, hogy ha valaki az első talit estére szervezné egy olyan helyen ahol csak ti ketten lennétek, csak szexelni akar. Semmi egyéb. Jól tetted, hogy nem mentél. :)
2022. aug. 17. 14:51
 50/51 anonim ***** válasza:
100%

" Jól tetted, hogy nem mentél. :)"

Ma,zárás után lenne aktuális. Úgyhogy csak remélhetjük, hogy nem megy.

2022. aug. 17. 14:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!