Miért nem hagyja anyám, hogy önállósodjak?
Figyelt kérdés
18 elmúltam, szóval ideje lenne szerintem. Jól van megyek bevásárolni, intézem a csekkeket, mosogatok, tűzifát csinálok, de ezen kívűl folyton beleszól, hogy mikor mit csináljak. Meg akarja mondani, hogy hogyan öltözzek és hogy melyik állásra jelentkezzek melyikre ne.2022. aug. 7. 19:20
1/5 anonim 

válasza:

Beszélj, beszélj, beszélj. Állj ki magadért, mondd el, te mit szeretnél, miért. Felnőtt vagy, nem a tulajdona vagy, nem neki kell megfelelned. Ha szeret, engedje, hogy azt csináld, amitől te boldog vagy (egészen addig amíg ezzel nem teszel kárt másban. nem, az anyai mártírkodással kapcsolatos dolgok nem számítanak :D)
2/5 anonim 

válasza:

Apád nem szól az érdekedben, hanem eltűri?
3/5 anonim 

válasza:

Az én anyám sem akarta hagyni és csodák csodája, mégis önállósodtam.
Az önállóság egy fejlődési folyamat, ha igényled, megteszed.
4/5 anonim 

válasza:

Pontos vlaszt erre anyud adhatja meg.
5/5 anonim 

válasza:

Kontrollmániás. Te meghallgatod, átgondolod, mert lehet, hogy igaza van a tapasztalata okán, és döntesz. És nem érzel bűntudatot, ha ez nem egyezik az ő döntésével. Határozottságot kell sugároznod, az előtt meghunyászkodik. Nem agressziót, hanem felelős felnőtt öntudatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!