Miért erőlteti anyukám hogy fogyjak?(18/L)
Nem normális az elhízás meg a sportmentes élet, de 5-6 kiló plusz nem a világ a vége. Az se szentírás, hogy a végtelenségig hízik. Egyszer én is meghíztam, aztán évekig ugyanazt a súlyt tartottam mert nem ettem többet és többet folyamatosan. Utána meg leadtam és kész.
Pár kiló plusz nem halálos és nincs kőbe vésve sem, hogy biztosan bekerül a TLC Élet 250 kiló felett című műsorába, mert most van rajta 5 kiló.
Le is írta, hogy tisztában van a helyzettel, szerintem van annyira intelligens 18 évesen a Kérdező, hogy felmérje a saját egészségügyi helyzetét meg meg tudja állni a további hízást.
Én se voltam sosem ez a szálkás alkat, ha nagyon megfeszülnék akkor lennék olyan csak, vékonyan 180 centivel meg 67 kilóval férfiként se volt kockahasam, mert tök mindegy hány kiló vagyok, mindig fedett vagyok, nem tudok beszáradni szálkásra, kocka hassal, csak ha kőkemény diétát csinálok mint a testépítők. Egész gyerekkoromban volt rajtam egy kis plusz tömeg, de sose híztam meg betegesen kövérre. Ez nem törvényszerű, hogy megtörténik.
Azt se értem, mi az, hogy ha így halad majd folyamatosan hízni fog.. Miért hízna? Attól, mert van rajta felesleg, ugyanúgy tarthatja a súlyát. Mindenféle erőfeszítés nélkül.
Amúgy meg jobban tönkretesz az anorexia, mint az ha van rajtad 5-6 kiló. Aki ezt nem érti, borzasztóan buta, meg fogalma sincs az étkezési zavarokról. Nekem (és sokunknak) van. Az ilyenek miatt, mint te.
De ez hol lenne elhízott? Én most megnéztem egy BMI kalkulátorban ezeket a számokat, normálnak írja. 22.84 és 20-25 között van a normál. Nem értem, hogy aki szerint ez a szám nem elhízás, az miért lenne hájpacni. 167 vagyok, 56 kg és félidős terhes, szóval nem vagyok elhízott. De így sem látom, mi a gond a kérdező súlyával.
Kérdező, anyud belecsavarodott az edzésbe meg a diétába. Van sajnos ilyen. Az embernek oda kell figyelnie az egészségére, de az már megint a ló túlsó oldala mikor a szent BMI szerint is normál súlyú embereket lekövérezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!