Miért erőlteti anyukám hogy fogyjak?(18/L)
Figyelt kérdés
170 cm és 66 kg vagyok. Igen, tudom, lehetnék 55 is (BMI alapján) és én is látom magamon, hogy van rajtam felesleg. Ezt aláírom. De úgy gondolom hogy nincs rajtam annyi, ami az egészségemet veszélyeztetné, vagy korlátozna bármiben is, tehát ha magamnak jó vagyok így akkor nincs vele gond. Viszont anyum nagyon komolyan forszírozza hogy fogyjak. Nagynéném nemrég dobott le 10 kilót, és ezt is naponta legalább 2x meghallgatom. Tegnap apa akart nekem főzni tésztát, és anya leugatta hogy csináljon főzeléket mert különben soha nem fogok lefogyni. Anyum folyamatosan sportol, és egész nap alig eszik, kb protein turmixokon él.2022. aug. 4. 11:41
1/52 anonim válasza:
Anyád kényszeres, anorexiás, ne engedd, hogy téged is tönkretegyen, baj van a fejében.
2/52 anonim válasza:
Te miről beszélsz? BMI-d a normális kategóriában van. Anyád nem normális a leírtak alapján, de ezekszerint te sem vagy képes rendesen kiszámolni ill értelmezni a dolgokat. Nem kell fogynod, sem híznod. 18 évesen meg állj a sarkadra és nyugodtan megmondhatod anyucinak, hogy ha dagadt lennél az akkor is a te dolgod lenne, majd lefogysz, ha téged zavar. Agyam megáll komolyan az ilyenektől.
3/52 anonim válasza:
Te nem tudsz főzni magadra, vagy tilos a hűtőbe nyúlnod alapanyagért?
4/52 anonim válasza:
Ha látod, hogy van rajtad felesleg, akkor tegyél ellene.
Anyádnak tuti van tapasztalata arról, mennyivel egyszerűbb az elején megfogni a dolgot.
5/52 Metionin válasza:
Anyádnak agyára ment a sport, mondom ezt úgy, hogy naponta edzek.
6/52 anonim válasza:
Anyád kényszeres, és téged is belerángatna. Hogy tudja megcsinálni munka mellett? Vagy HTB, és ezt tölti ki a napját?
7/52 anonim válasza:
Anyud mental, teljesen jo meg a sulyod ha sportolsz plane. Meg igy latatlanban is megmondom, a bmi-tmeg feletsd el mert kb baromság. Ha meg jol erzed magad a borodben plane. Allj ki magadért es mondd meg neki a frankot h fejezze ezt be nagyon gyorsan.
8/52 anonim válasza:
Minél előbb költözz el otthonról, mert tipikusan olyan szülő, aki agyon fog cseszegetni mindenért. Bármit csinálsz gondolom nem megfelelő sose stb. Önbizalmad, ne hagyd hogy lenyomják! Én se vagyok oda a pálcika testű lányokért, nem árt ha van mit fogni. :D Kerek popsi sokkal szebb, mint egy szottyadt tejes zacskó pl. Ha így jól érzed magad, akkor tojd le ki mit mond.
9/52 anonim válasza:
Ez normális testsúly. Az lenne a nem normális, ha 50 kilóra fogynál.
10/52 anonim válasza:
Tanulj a hibambol! Egesz eletemben fogyokuraztam, hogy megfeleljek. Egyre ducibb es ducibb lettem. Semmi baj nem volt a 175/68 kg-val. Anyam halalra gyotort! Tonkrement az emesztesem, a borom, a lelkem. Mindig erezrette velem, hogy kover vagyok. Ne torodj vele! Nem kell neki megfelelned!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!