Hogy bosszúlhatnám meg a szüleimnek, hogy kitagadtak?
Figyelt kérdés
2022. aug. 3. 03:09
51/62 qkker1 válasza:
"De az hogy el se mondom mi bajom, találd ki ha akarod de amúgy is mindegy mert ki vagy tagadva"
Mire elmondták volna a férje elrángatta, aztán később már azt írja, hogy elhordott mindent. Mesél összevissza!
52/62 A kérdező kommentje:
Ki hordott el mit???
2022. aug. 3. 18:11
53/62 A kérdező kommentje:
Keveritek a szart huggyal. Fordítva volt. Előtte hoztam el a cuccaim, mert én vettem sajat pénzből, meg már amúgy se éltem ott 2 éve.
2022. aug. 3. 18:12
54/62 qkker1 válasza:
"Nem kavart semmit, alapból olyan dolgokat mondott, hogy jól elvittem mindent a házból,"
Te írtad.
55/62 A kérdező kommentje:
Anyukám mondta ezt.
2022. aug. 3. 18:24
56/62 anonim válasza:
Hát ha 4 évig nem voltál hajlandó velük találkozni, akkor te tagadtad ki őket, nem ők téged.
57/62 anonim válasza:
"Keveritek a szart huggyal."
ha ilyen piszkos szájú, ócska ember lettél, nem csodálom.
58/62 anonim válasza:
Mocskosszaju igen, no letere. Szart a huggyal...
Nehezen hiszem el, h nem tudod mi bajuk van. Mert a ferjed elrangatott... Nem eletszeru anyukam.
Masreszt meg most is a bosszuallason jar az eszed, ahelyett, h a megoldast keresned.
Csuda fain lanyuk lehetsz.🤮
59/62 anonim válasza:
Lehet,hogy életed pàrja nem tetszik nekik.
60/62 anonim válasza:
Miért kellene megbosszulni? Nem egészséges az, ha ilyen negatív dolgok hatása alatt tartod magad. Aláfekszel a problémáknak, csak neked rossz. Ha kitagadtak, akkor el kell engedd őket, ne velük foglalkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!