Engem elso korben ez erdekelne, mert egyaltalan nem mindegy! Ha pl. rajottek, hogy pedofil vagy, megeroszakoltal, megoltel valakit vagy olyat tettel, amire tanitottalak, hogy NE (a fentiek mellett pl: allatkinzas), akkor lehetsz te akar a kovetkezo foispan is, rohadtul nem fog erdekelni a sorsod!
2022. aug. 3. 08:38
22/62 anonim válasza:
Lehet hogy már a netjét is elvették és nem kap ebédet se, mi meg választ, hogy miért is tagadták ki.
Kedves kérdező, ezt azért a válaszolók szeretnék tudni.
2022. aug. 3. 09:13
23/62 A kérdező kommentje:
Sajnos én se tudom.
2022. aug. 3. 09:14
24/62 anonim válasza:
#24 Dehogynem tudod. Csak nem mered itt elmondani, mert te voltál a hunyó.
2022. aug. 3. 09:22
25/62 anonim válasza:
Olyan nincs hogy nem tudod. Mese habbal.
2022. aug. 3. 09:47
26/62 anonim válasza:
Várj kitalálom: te voltál a mintagyerek, jó tanuló, és hopp, kitagadtak. Mert azt úgy szokták csinálni az átlag szülők...
2022. aug. 3. 09:48
27/62 qkker1 válasza:
Miért tagadtak ki? Nem kis dolog kell hozzá!
2022. aug. 3. 09:49
28/62 Drakula válasza:
"Sajnos én se tudom."
Nem mondták?
Csak ugy kiraktak egy szó nélkül?
Valamit csak mondtak.
2022. aug. 3. 09:52
29/62 anonim válasza:
Nyilván pontosan tudja mitől sokalltak be, és tuti a szülőknek van igaza, különben nem sunyítana a kérdező.
2022. aug. 3. 10:13
30/62 anonim válasza:
Talán kapd össze magad, hogy újra a kegyeikbe fogadjanak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.