Hogy bosszúlhatnám meg a szüleimnek, hogy kitagadtak?
Figyelt kérdés
2022. aug. 3. 03:09
21/62 anonim 

válasza:

Nem mindegy, hogy MIERT TAGADTAK KI!
Engem elso korben ez erdekelne, mert egyaltalan nem mindegy! Ha pl. rajottek, hogy pedofil vagy, megeroszakoltal, megoltel valakit vagy olyat tettel, amire tanitottalak, hogy NE (a fentiek mellett pl: allatkinzas), akkor lehetsz te akar a kovetkezo foispan is, rohadtul nem fog erdekelni a sorsod!
22/62 anonim 

válasza:

Lehet hogy már a netjét is elvették és nem kap ebédet se, mi meg választ, hogy miért is tagadták ki.
Kedves kérdező, ezt azért a válaszolók szeretnék tudni.
23/62 A kérdező kommentje:
Sajnos én se tudom.
2022. aug. 3. 09:14
24/62 anonim 

válasza:

#24 Dehogynem tudod. Csak nem mered itt elmondani, mert te voltál a hunyó.
25/62 anonim 

válasza:

Olyan nincs hogy nem tudod. Mese habbal.
26/62 anonim 

válasza:

Várj kitalálom: te voltál a mintagyerek, jó tanuló, és hopp, kitagadtak. Mert azt úgy szokták csinálni az átlag szülők...
27/62 qkker1 

válasza:

Miért tagadtak ki? Nem kis dolog kell hozzá!
28/62 Drakula 

válasza:

"Sajnos én se tudom."
Nem mondták?
Csak ugy kiraktak egy szó nélkül?
Valamit csak mondtak.
29/62 anonim 

válasza:

Nyilván pontosan tudja mitől sokalltak be, és tuti a szülőknek van igaza, különben nem sunyítana a kérdező.
30/62 anonim 

válasza:

Talán kapd össze magad, hogy újra a kegyeikbe fogadjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!