Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy bosszúlhatnám meg a...

Hogy bosszúlhatnám meg a szüleimnek, hogy kitagadtak?

Figyelt kérdés
2022. aug. 3. 03:09
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 A kérdező kommentje:
Nem kavart semmit, alapból olyan dolgokat mondott, hogy jól elvittem mindent a házból, és ez idegesítette a férjemet, mert ott volt velem mikor végleg elhoztam mindent, és ő nagyon jól tudja, hogy mindent én vettem, köztük a ruháimat is, amit szintén megszólt, hogy elhoztam. Érthetetlen
2022. aug. 3. 16:52
 42/62 A kérdező kommentje:
Nem tudom kideríteni, mert egész család letiltott FB-n. Keresztanyukámat kérdeztem, de azt mondta, hogy neki köszönni se köszönnek.
2022. aug. 3. 16:54
 43/62 anonim ***** válasza:
25%
Szép mese, gratulálok....
2022. aug. 3. 16:56
 44/62 A kérdező kommentje:
Keresztanyukámat azért utálják, mert azt hiszik irigy rájuk, holott szerintem fordítva van a helyzet. Mindkét szülő vállalkozó, és mindig mondták, hogy csak mennének már csődbe. Igazából mi is azok vagyunk férjemmel. Talán ez lehet az ok: irigység. Legalább is tesómék részéről bitosan, de szüleimet nem nagyon értem.
2022. aug. 3. 16:58
 45/62 anonim ***** válasza:
72%
Áruld már el, akkor miért hantáztál hogy nem tudod, miért nem írtad meg mi történt? Mondjuk egyértelmű, közben költötted tovább a mesét. Felnőtt ember meg nem viselkedik úgy mint valami hisztis pi.csa valamelyik gagyi sorozatból. Megpróbálná tisztázni mi a fene van, ha nem megy, akkor meg élné az életét, nem azon nyivákolna hogy bosszút áll..
2022. aug. 3. 17:01
 46/62 anonim ***** válasza:
68%
Úgyhogy unatkozó kamasznak tippellek, aki túl sok ostoba sorozatot nézett.
2022. aug. 3. 17:02
 47/62 A kérdező kommentje:
miért most tudom mi bajuk?? én tesómékat mondtam, hogy sejtem
2022. aug. 3. 17:03
 48/62 anonim ***** válasza:
48%
Rizsa, rizsa, kiírhattad volna amikor kérdezték hogy ez és ez történt. És komolyan azzal jössz hogy egy felnőtt, férjes asszony bosszúról fantáziál? Iszonyú gyermeteg lehetsz ha tényleg... 12-13 éves vagy igazából?
2022. aug. 3. 17:06
 49/62 anonim ***** válasza:
74%
Na, hazudj még kérdező.
2022. aug. 3. 17:59
 50/62 anonim ***** válasza:
22%

Emberek ti normálisak vagytok?

Nehogy már még a kérdező járjon utána mi banthatja anyuci meg apuci lelkét.

Felnőtt emberek, ha valami problémájuk van alljonak a lányuk elé és mondják meg.

A kérdező meg vagy változtat rajta vagy nem.

És ha nem akkor elő lehet venni a ki vagy tagadva kártyát.

De az hogy el se mondom mi bajom, találd ki ha akarod de amúgy is mindegy mert ki vagy tagadva az rohadt szánalmas, éretlen gyerekes viselkedés.

Nem egy szülőhöz méltó.

2022. aug. 3. 18:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!