Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan bosszulhatnám meg,...

Hogyan bosszulhatnám meg, azt, hogy a barátnőm átvert?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm akiben nagyon megbíztam, és elmondtam neki egy olyan dolgot, amit senki másnak, és a lelkére kötöttem hogy senkinek ne mondja el. Ő mégis elmondta elég sok embernek, és ezzel nagyon kellemetlen helyzetbe hozott engem.

Nagyon ideges lettem, mikor megtudtam, hogy kb. 25 ember megtudta. Szeretném valahogy megbosszulni, hogy ő is érezze, milyen érzés ha átverik, és megalázzák. Sajnos beszélni nem hajlandó velem, ezért szeretnék kicsit komolyabb trükkökhöz folyamodni.

2009. ápr. 16. 21:43
 1/7 anonim ***** válasza:
75%

Tudom, hogy ezzel a válasszal nem sokra mész, de bármit is csinálsz, arra vigyázz, hogy ne ütközzön törvénybe. Ugyanis elkezdtem fantáziálgatni különböző dolgokon, de mindegyikkel arra jutottam, hogy személyiségi jog sértés.

Szóval csak óvatosan.

2009. ápr. 16. 21:50
 2/7 anonim ***** válasza:
71%

Biztosan elmondott neked 1-2 titkot, amiről csak te tudsz. Add te is tovább.

De ebből nagy botrány lesz, szal vigyázz...

2009. ápr. 16. 21:56
 3/7 anonim ***** válasza:
76%

Szedd össze magad, menj oda hozzá, mondd meg neki, hogy egy alja embernek tartod.

Ha ez nem segít, terjessz róla j szaftos pletykákat és írd ki a telefonszámát nyilvános helyekre valami huncut üzenet kíséretében. Tedd fel társkereső oldalakra a képét és a telefonszámát. A lehetőséget tárháza végtelen.

2009. ápr. 16. 22:04
 4/7 anonim ***** válasza:
72%

Eléggé szánalmas dolog, hogy olyat akarsz csinálni, ami valamikor Neked is rosszul esett! Gondolj bele, hogy Te milyen nyomorultul érezted magad...

Ugye nem akarsz erre a szintre lesüllyedni?

Az utolsó társkeresős ötlete meg egyszerűen gusztustalan!

2009. ápr. 16. 22:34
 5/7 anonim ***** válasza:
97%

A bosszú nem a te dolgod... Abban a pillanatban olyanná válsz, mint ő.

Csalódni senkiben sem lehet, csak a saját ítélőképességünkben. A barátnőd valószínűleg mindig is ilyen volt- de te ezt nem vetted észre. Nem hiba, más is járt már így, de ne járasd le magad azzal, hogy bosszút forralsz, a bosszú silány, kisstílű dolog, magadat égeted le vele végső soron- és nem őt.

2009. ápr. 16. 22:42
 6/7 anonim ***** válasza:
62%
itt mindenki azt mondja hogy lesüllyedni stb. oké nem szép dolog de ő kezdte megbántott téged, megérdemli a bosszút. nem kell megőlni de tanulja meg a kis szemét( tényleg csak ha ok nélkül tette) hogy nem cseszünk ki másokkal. szerintem keverj le neki egy jo nagy pofont
2009. ápr. 16. 22:48
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy a bosszú nem méltó senkihez (egy szint vagy egy érzelmi intelligencianívó fölött) nem azt jelenti, hogy nem olvashat be neki, akár mások előtt is. De csak akkor, ha méltósággal tudja tenni, egy oda-vissza sárdobálás ui szintén méltatlan.

Tehát. Ha képesnek érzed magad 3 higgadt, jól irányzott mondatban előadni neki, mi a bajod, és NEM azt, hogy ő ilyen meg olyan, nem őt minősítve, MAJD EMELT FŐVEL tovább sétálni, akkor ez a tippem.

Ha erre nem érzed képesnek magad, akkor bízd a bosszút az Életre, ui ha a barátnőd ebből nem tanul, akkor törvényszerű, hogy újra elköveti ugyanezt- tehát még sok-sok ember előtt nézeti le magát a bosszúd nélkül is. Szerintem ez a nagystílű, ám hatékony hozzáállás.

Zárójelben: miért is kell egyáltalán időt, egy percet is pocsékolni a mi drága életünkből arra, aki elárul minket..?

2009. ápr. 16. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!