Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A biszexualitást elmondanád...

A biszexualitást elmondanád anyukádnak ha komoly kapcsolatot csak az ellenkező nemmel tervezel?

Figyelt kérdés

Komoly kapcsolatot csak férfiakkal szeretnék, de nőkkel is szoktak lenni kalandjaim, illetve rövidebb (néhány hetes, vagy 1-2 hónapos) kapcsolataim. Ezekről senki nem tud a családban, pedig alavetően szoros a kapcsolatunk anyukámmal, és mindent megbeszélünk, kivéve ezt. Néha rosszul érzem magam, hogy féligazságokat mondok, pl.most is van egy kapcsolatom egy nővel, akit ismer anyukám is, de úgy tudja, hogy csak barátnők vagyunk.

De nem tudom van-e értelme elmondani és kitenni magam annak, hogy esetleg nem fogadja jól és mások is megtudják, akik gyűlölködők, amikor úgysem akarok semmi komolyat nőktől.Szerintetek?

32/N

2022. júl. 31. 15:05
1 2
 1/12 anonim válasza:
32%

32 évesen anyukáddal tárgyalod ki a szexuális életed ?

Nekem ez fura.

Én személy szerint nem lennék túl boldog ha a párom az anyjával értékelné a teljesítményem.

2022. júl. 31. 15:10
 2/12 A kérdező kommentje:
Milyen teljesítmény?? Hol olvastad ??
2022. júl. 31. 15:12
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem, alkalmikba nem kell beavatni.
2022. júl. 31. 15:13
 4/12 anonim ***** válasza:
91%
Azt hittem tizenéves vagy, de 32 évesen?! Mégis minek mondanád el?! Mitől lenne jobb bárkinek, ha tudná?!
2022. júl. 31. 15:15
 5/12 anonim válasza:
77%

Te írtad :

" alavetően szoros a kapcsolatunk anyukámmal, és mindent megbeszélünk, "

2022. júl. 31. 15:16
 6/12 anonim ***** válasza:
97%
Felnőtt vagy, nekem ez teljesen magánügy lenne.
2022. júl. 31. 15:24
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Én az én saját anyámmal nem beszélném meg, de nem is bizalmas a kapcsolatom vele.

Az, hogy nektek milyen a kapcsolatotok, azt neked kell felmérni és ennek függvényében dönteni.

2022. júl. 31. 15:59
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Eszembe sem jutna.
2022. júl. 31. 16:02
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondanám el. Olyan, mintha arról tárgyalnék vele, hogy bejön-e a kikötözős szex. A szexuális életem nem tartozik rá, nem szoktunk ilyenekről beszélni.

31N

2022. júl. 31. 16:03
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Azért csak jobb ha ugymond elgalább tud róla mintha csak beállítasz a pároddal.
2022. júl. 31. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!