Javaslat megoldas ?

Figyelt kérdés

10 eve en tartom el anyukamat. A lakasomban el, nem tudom kiadni es ezen felul meg kb 50-80 ezerbe kerul havonta. Ugraltat kihasznal :( ha szolok neki h picit sok martirkodik. Kezeltek pszihiatrian azt mondta az orvos ha szukseges az allapota miatt segit otthont talani neki. Ket növerem van öket nem igazan erdekli, termeszetesnek talajak h en foglalkozzak vele tartsam el stb

Nekem viszont nincs parkapcsolatom heti 6 napot dolgozom es mar lelkileg is megterhelo.mit gondoltok mi lehet a megoldas? Kôszônom

2022. júl. 23. 15:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Olvasgass a szülőtartási jogszabályról és utána menj a bíróságra a testvéreid ellen!

[link]

2022. júl. 23. 18:57
 12/14 anonim ***** válasza:
Akkor már a biroság ondaná ki a döntést erről.
2022. júl. 23. 20:11
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönom az infokat. Birosagra elmehetek akkor sem fogjak tamogatni max ha van letiltasi lehetoseg par ezer forinttal beljebb vagyok. Az nem segitseg. A segitseg az lenne ha nem nekem kellene ugralnom kifizetnem a rezsijet etelre penzt adni gyogyszereket kivaltani es persze “szorakoztatni” amikor depresszios az elete miatt… 69 eves… en ezt tenyleg nem szeretnem csinalni meg vagy 10-15 ki tudja hany evig… elkuldhetnem videkre a rokonaihoz nem tudom befogadnak e vagy ha van megoldas az otthonra, de sajnos mast nem latok . Viszont barmilyen egyszeru allami otthon lesz ha tisztasag es normalis nőverek lesznek nem valogathat mennie kell… mert mar nem birom es nem is akarom a turelmem is elfogyott a viselkedesei miatt. Köszonom megegyszer
2022. júl. 24. 00:11
 14/14 anonim ***** válasza:

"A lakasomban el, nem tudom kiadni es ..."

Egy háztartásban éltek, a te lakásodban együtt 10 éve?

Előtte hol élt, és miért kellett hozzád költöznie?

2022. júl. 24. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!