Javaslat megoldas ?
10 eve en tartom el anyukamat. A lakasomban el, nem tudom kiadni es ezen felul meg kb 50-80 ezerbe kerul havonta. Ugraltat kihasznal :( ha szolok neki h picit sok martirkodik. Kezeltek pszihiatrian azt mondta az orvos ha szukseges az allapota miatt segit otthont talani neki. Ket növerem van öket nem igazan erdekli, termeszetesnek talajak h en foglalkozzak vele tartsam el stb
Nekem viszont nincs parkapcsolatom heti 6 napot dolgozom es mar lelkileg is megterhelo.mit gondoltok mi lehet a megoldas? Kôszônom
Ha az orvos segít otthont találni, mi a kérdés?
Ne áldozd az életed anyádra, a vak is látja, hogy kihasznál. Ezentúl álld a felmerülő plusz költségek harmadát, ha már három gyermeke van.
Ez a megoldás:
"azt mondta az orvos ha szukseges az allapota miatt segit otthont talani neki."
Próbáltad már odab.szni a nővéreidnek a számlát? Csak mert őket is felnevelte, nem csak téged.
Az ugráltatását ignoráld, ugráljon magának ő, ha már ennyire jól van. A nővéreid meg, ha nem segítenek, szólítsd fel anyud, hogy lógjon az ő nyakukon is, mert te nem adsz még x összeget.
Nyugodtan indítsd el az ügyet, mert ha lesz is belőle valami, az nem holnap lesz!
De ugye azt tudod, hogyha anyukád nincs a gondnokságod alatt, akkor akarata ellenére nem teheted be sehova?
Tehát az első lépés ez legyen!
"A nôvereimet nem erdekli… hiaba mondom… higgyjetek el sokszor probaltam segitseget kerni …"
Erre való a bíróság.
Ne kérd a segítséget, ide végleges megoldás kell.
Én is bíróságra mennék, ha kell, vagy ha kell, eladnám a házat, és megmondanám anyámnak, hogy az újba, amit annak az árából veszel, ő már nem jön, x idő alatt rendezze a lakhatását.
Naná, hogy senki nem segít, nincsenek rákényszerítve, téged meg tejelő hülyének tartanak, aki úgyis megoldja.
De neked így nem lesz életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!