Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Volt aki végleg megszakította...

Volt aki végleg megszakította az anyjával a kapcsolatot ?

Figyelt kérdés

Mindig is viharos volt a kapcsolatunk , hárman vagyunk testvérek . Mikor gyerekek voltunk lelépett egy ferfi miatt a kishugunkal. 1 évig nem is keresett minket. Majd rá 10 évre a kishugunkat is ilyen módon kidobta . Mindezek ellenére mindig mi gyerekek voltunk akik nyitottak felé és lenyeltük a sérelmeket , mig ő ha bármi van ugy hozza fel hogy neki ezek milyen rosszul estek es bántjuk őt x ideje .

Nem is ez a lenyeg , lett egy felszines látszat kapcsolat részemröl . Növérem szült egy gyereket és most az unoka a minden és tesóm részére amitöl hányok konkrétan . Én is családallapítás elött állok . Rendez anyám vacsorát amire csak a gyerekes tesomat hívja . Rendeztem születésnapot amire meghívtam , elfelejtette . 3 napja nem veszem fel a telefont neki mert azt érzem inkább ne legyen egy ilyen nő az életembe aki ekkora fájdalmat okoz , én nem akarom a gyerekem ilyen traumán menjem majd át , inkább ne legyen mamája és tudjam én zártam le ezt a kapcsolatot mint hogy ilyen mamája legyen majd aki ilyen megbizhatatlan .ti mit tennétek ?

2022. júl. 23. 12:02
 1/7 anonim ***** válasza:
97%

Nehéz a kérdés!

Már csak azért is, mert a "gyerek" az anyjához irracionális módon ragaszkodik, azaz akkor is, ha az érdemtelen erre.

Nagyon-nagyon sok kell ahhoz, hogy valaki az anyjával megszakítsa a kapcsolatot, mert ez valahogy természetellenes.

Én megtettem.

Aztán amikor halálos beteg lett, visszatértem és 2 évig, a haláláig ápoltam, a karrieremet feladva érte.

Ennek már sok-sok éve, meghalt, eltemettettem tisztességgel, sírkövet állíttattam és 20 éve 1x nem mentem ki a temetőbe. A tudatom legmélyére elástam, hónapszámra eszembe sem jut. Béke van a lelkemben.

Nem tudom megmondani, hogy te mit tegyél, ezt neked kell érezni, tudni!

Mert ezt a kapcsolatot lezárni csak úgy szabad, ha utána 1 percig nem lesz lelkiismeret furdalásod miatta. Mert ha igen, akkor csöbörből vödörbe esel, soha nem leszel igazán nyugodt!

2022. júl. 23. 13:23
 2/7 anonim ***** válasza:
29%
1: nem bántásból, de nekem úgy tűnik, ezzel csak a társadalomnak akartál megfelelni.
2022. júl. 23. 13:43
 3/7 anonim ***** válasza:
56%
Egyszer egy kis időre,de az nem volt komoly,hamar kibékültünk.
2022. júl. 23. 13:52
 4/7 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon nehez kerdes! Sajnis en is ragadzkodom a mergezo Anyamhoz. Ott rug belem ahol tud a legvaratlababb helyzetekben. Mar beteg lettem , megse tudom kizarni az eletrmbol. Tobbszor probaltam, akkor mindig kezdemenyez telefonal , persze szemrehanyoan. Ezek a mergezo emberek ilyenek. Valahogy a gonoszsag elteti oket. Cdodalom azokat akik ezt meglepik! Ujra es ujra besetalok a csapdaba
2022. júl. 23. 13:54
 5/7 anonim ***** válasza:
81%
Ugyanezt...
2022. júl. 23. 14:38
 6/7 anonim ***** válasza:
82%
"Béke van a lelkemben." - Az 1-es nagyon szép. Igen, ez a lényeg: a saját lelkiismeretedre hallgass - és akkor jót teszel. Magaddal is, másokkal is.
2022. júl. 23. 14:39
 7/7 anonim ***** válasza:
18%
Az országban biztos hogy van rengeteg ilyen ember
2022. júl. 23. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!