Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak nekem megy az anyám az...

Csak nekem megy az anyám az idegeimre?

Figyelt kérdés
Folyton felidegesít,így ráteszem a telefont.Egyszerűen nem lehet vele jót beszélgetni,mert csak magyaráz,mindenbe bele szol,mindent kritizál és utólag mindig okos.Tehát ha van egy dolog,amiről utólag kiderül ,hogy nem így,hanem úgy kellett volna,akkor ő ahelyett,hogy azt mondaná,semmi baj ez van,megtörtént,megoldjuk.Ő inkább azt mondja,hogy látod mondtam hogy nem úgy kellett volna és szó szerint irdibál a telefonba.Mondjuk soha nem lehetett semmit megosztani vele,soha nem àllt mellettem.Soha nem volt igazi anya lánya kapcsolat köztünk.Ez nekem elég szarul esik,de változni már nem fog semmi.
2022. júl. 13. 11:27
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ohhh neki csak egy egyszerű teloja van,nem ért az emailezéshez!
2022. júl. 13. 12:43
 12/13 anonim ***** válasza:
91%
Pedig még egyszerű telefonoknál is lehet szóközöket használni pl... :)
2022. júl. 13. 13:36
 13/13 anonim ***** válasza:
78%

"Ohhh neki csak egy egyszerű teloja van,nem ért az emailezéshez!"

Hát tanítsd meg neki, vagy kérj meg valakit, hogy tanítsa meg. Nem kell hozzá egyetem. Vagy messenger vagy ilyesmi. Szóval térjetek át az írásbeliségre. Aztán pedig bírd ki és ne vedd fel a telefont, ha épp úgy érzed, hogy nincs elég türelmed végigcsinálni egy esetleg ordibálósra sikeredő beszélgetést anélkül, hogy felhúzd magad, hanem várd meg, amíg ír. Azt is csak akkor olvasd el, amikor már lelkileg rákészültél. :)

2022. júl. 13. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!