Ütöttétek meg valaha a saját szüleidet?
Figyelt kérdés
Tehát volt-e már hogy odáig fajult a helyzet otthon, hogy annyira elborult az agyad, hogy neki mentél. Akár egy pofon erejéig, vagy komolyabban. Mi lett a következménye?
Olyan válaszokat most nem várok, hogy dehát ő az anyám/apám, meg sosem sose tudnám megütni stb. az érdekel akinek tettlegességig fajultak otthon a dolgok.
2022. júl. 13. 07:06
12/13 anonim válasza:
Akarattal soha. Véletlenül előfordult (pl ahogy fordultam meg, pont beléjük könyököltem, vagy megbotlottam és próbáltam hírtelen megtámaszkodni valamiben, stb.)
De amúgy sem lett volna miért, ők se nagyon alkalmaztak erőszakot soha. És én sem látom, hogy ez hol lenne megoldás - kivéve persze az önvédelmet.
13/13 Metionin válasza:
Nem. Olyan volt egyszer, hogy elkaptam anyám kezét, amikor ütni akart és közöltem vele, hogy oké üssön de tudom, mi az a látlelet és fel fogom jelenteni. Onnantól kezdve sosem ütött meg, váltott teljesen a lelki terrorra. 12-13 körül lehettem. Egyébként sokszor viszketett a tenyerem míg anyám klimaxolt, olyan hisztiket vert ki a semmiért de pont azért tartózkodom az agressziótól, mert tudom, hogy nem használ, csak olaj a tűzre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!