Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem tudom mikor önmaga anyám?

Nem tudom mikor önmaga anyám?

Figyelt kérdés

Van amikor normális, vesz dolgokat, tehát gondol rám, elbeszélgetünk semleges dolgokról, de van amikor viszont mint valami gonosz, ellenem fúr, kibeszél és rosszban vagyunk, és passzívan büntet. Beszélgetni nem beszélgettünk soha egymással érdemben, mert sosem tudtam melyik az igazi énje, így nem bíztam meg benne sosem. Tulajdonképpen így nőttem fel, és felnőttként is így vagyunk.

Hogy lehetne ezt oldani, vagy egyáltalán érdemes még ha sosem volt igazán anya-lánya kapcsolat? (30 és 65 év)

2022. júl. 9. 19:32
 1/4 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
100%

Soha nem is lesz igazi anya-lánya kapcsolat, ő egy ilyen természetű ember.

Mit tehetsz? Tartod a távolságot tőle.

2022. júl. 9. 19:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Igaz, ha tudtam volna hogy érdemes lenne valamit tenni már biztos léptem volna, de sosem volt stabil, így nem. Alapvetően is teljesen más az életszemléletünk, nincs sok közös nevezőnk.
2022. júl. 9. 19:51
 3/4 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
100%

Tartsd a távolságot vele, sajnos vannak ilyen emberek, sokszor ők maguk sem érzékelik/nem tehetnek róla.

Ennek két megoldása van, vagy örök életre összeveszel vele, vagy számodra hátránytalan kompromisszumot hozol...

2022. júl. 9. 21:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Ennyi idösen nem fog már semerre változni igazán magától.
2022. júl. 10. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!