Ha lemondtak rólam a szüleim, azt hogy lehet feldolgozni?
10: drogozol? VAgy mi az oka, hogy nem akarnak látni?
Nagykorú vagy, a kérdésben megfogalmazott "lemondtak rólam" megfogalmazás teljesen irreleváns az esetedben.
Lemondani kisgyermekről, csecsemőről szokás, mikor a kórházban hagyják szülés után...
10-es De miért?
Szívesen segítenénk, így viszont nem lehet! Ha velük is így kommunikálsz, akkor megvan az oka, nem tudnak veled mit kezdeni.
Legalább pár sort leírhatnál, hogy miért alakult így, nyilván hosszú folyamat volt.
Nem mondasz semmit!
Nem feltételezés, csak példa!
Ha 25 éves gyerekem erre a korára nem csinált semmit az életében, ami ekkor már elvárható, pl.nem akar dolgozni, netán drogozik vagy alkoholista, játékszenvedélye van, csak azt akarja csinálni.
Akkor bizony megérleli bennem a döntést, hogy "lemondok" róla.
Hátsó, remélt gondolatom az, mert azért az én gyerekem, hogy észhez tér, rádöbben, hogy nem jó úton jár és változtat életén.
Mivel is "érdemelted" ki, hogy "lemondtak" rólad?
Hallod Kérdező, baromi nehéz bármilyen tanácsot adni, ha fogóval lehet csak kihúzni belőled pár tőmondatot.
Írd már le (légy szíves) elejétől a végéig, hogy mik voltak az előzmények, mert ez így nesze semmi fogd meg jól!
Bátyám nekem állt, hogy egy vén emberrel vagyok együtt (27 éves), meg hogy a családban mindenki sajnál amiért ilyen sorsra jutottam, hogy a pin.mért vannak velem. Semmit nem érek stb. Aztán tiltott.
Ennyi össz-vissz amit tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!