Felnőtt fejjel hogy fogadnád, ha az anyád bemutatná neked a leszbikus párját?
Igazából a másik oldal vagyok, tehát én fogok a hétvégén találkozni a párom felnőtt lányával. Megbeszélték már előre a találkozót,a lány beleegyezett, de a párom szerint még látszik, hogy emészti az információt.
Ha ti lennétek az ő helyében hogy fogadnátok? Hogy viselkedjek majd? Vigyek valami ajándékot? Ha igen mit?
Gondolkodtam, hogy esetleg bejelölhetném facebookon és válthatnánk pár mondatot előre, de szerintem jobban illik személyesen bemutatkozni. Vagy jó ötlet lenne írni neki?
Minden releváns tanácsot meghallgatok.
(Direkt ide írtam és nem a Leszbikusságba, mert itt több válasz szokott jönni és több nézőpontból, örülnék neki ha nem lenne áthelyezve a kérdés).
Ne írj neki a facebookon , majd azután jelöld be, ha már meg volt a találkozás.
Ha jófej vagy és miért ne lennél, akkor jól.
Feltételezem, a te esetedben tud róla a párod gyermeke, hogy te is nő vagy és nem az étteremben tervezitek elmondani így nem fog meglepődni.
hát max picit lepődnek meg
azok után h bevallotta h ö amúgy mazó és azt szereti ha fáj szex közben
17:10-es
Mondjuk egy 30 éves lány biztosan jó lehet.
Vagy legalábbis jobb, mint egy 60 éves férfi, akivel egyébként összejönne. Lehet, hogy ez hízeleg az anya önbizalmának és azért ment bele egy L. kapcsolatba.
"Egyébként utálom az lbtqt de neki megbocsátanám."
Legalább tudnád a betűket, lmbtq/lgbtq...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!