Felnőtt fejjel hogy fogadnád, ha az anyád bemutatná neked a leszbikus párját?
Igazából a másik oldal vagyok, tehát én fogok a hétvégén találkozni a párom felnőtt lányával. Megbeszélték már előre a találkozót,a lány beleegyezett, de a párom szerint még látszik, hogy emészti az információt.
Ha ti lennétek az ő helyében hogy fogadnátok? Hogy viselkedjek majd? Vigyek valami ajándékot? Ha igen mit?
Gondolkodtam, hogy esetleg bejelölhetném facebookon és válthatnánk pár mondatot előre, de szerintem jobban illik személyesen bemutatkozni. Vagy jó ötlet lenne írni neki?
Minden releváns tanácsot meghallgatok.
(Direkt ide írtam és nem a Leszbikusságba, mert itt több válasz szokott jönni és több nézőpontból, örülnék neki ha nem lenne áthelyezve a kérdés).
Akkor komoly gondok vannak veled!
Ízlelgesd a mondatot!:
"Felnőtt fejjel hogy fogadnád, ha az ANYÁD bemutatná neked a LESZBIKUS párját?"
Anyád:
Nyilván nő
Leszbikus:
Egyértelműen nő
A Kérdező a "gyerekeknek" tette fel a kérdést, de a saját szerepét itt egyértelműsíti:
"Igazából a másik oldal vagyok, tehát én fogok a hétvégén találkozni a párom felnőtt lányával."
Szerintem ennél világosabban nem lehet leírni a felállást!
39, buktál szövegértésből?
A kérdező a párja lányával fog találkozni. Ha a lány anyja leszbikus, akkor vajon a kérdező férfi vagy nő?
#39, a kérdésben benne van az "anya", illetve a "leszbikus pár" szavak, ebből szerintem nem nehéz kitalálni.
A másik oldal kifejezés pedig arra utal, hogy bár a kérdés úgy van feltéve hogy a válszolók a gyerek helyzetébe képzeljék magukat, viszont a tanácsokat nem a gyereknek kell címezni.
#39 és 43!
Ti inkább ne válaszoljatok! ... még ha esetleg 1 hónap múlva sikerül is felfogni a kérdést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!